Všetko o chudnutí a formovaní postavy

biasa

elle, no vacsinou sa cena trenera odvija poctom hodin. cize maju v ba treneri priblizne 500sk/hodina. ale niektori robia aj mesacne treningy. ale cena je dost vysoka(aj 8.000). myslim, ze najlepsie je zaplatit si na prve styri hodinky trebera, kt ti ukaze cviky kt budes aj sama robit neskor. len ide o to, ze po nejakych dvoch mesiacoch by bolo dobre zmenit trening, aby telo nestagnovalo a na to je dobry zas prave ten trener...
ale na zaciatok (aspon tie tri -4hodky)ti odporucam zaplatit si trenera, ja som doteraz cvicila bez neho a vidim ten rozdiel.. uplne iny efekt.

elle

Ahojte dievcata, ja tiez uvazujem nad trenerom. Chcem sa teba Biasa spytat, kolko trva taky priemerny trening s trenerom, hodinku ci dva? Potom od toho sa aj suma odvija? A este ze ci nestaci si zaplatit ho len na dve tri hodinky v tyzdni, zapapamat si sppravne cviky a potom cvicit len sama? DiK

barbinka

biasa: to bolo na tej druhej téme, tie zlé komenty. ale tak zabudnime na to,ok? dnes večer mám tenis a strašne sa teším, len to teplo ma ubíja. inak si z BA? ak áno, kam chodíš cvičiť?
a chodíš len do fitka, alebo robíš aj nejakú aeróbnu činnosť?

biasa

ano, mala som taky pocit, ze do mna rypes, ale ja som sa tiez nezachovala moc spravne. nehnevaj sa za moje nasledne komenty,

barbinka

biasa: ako vôbec by nevadilo aj ikebyže máš 60kg. tam už ide o to, aby si bola pevná a netriasla sa, keď chodíš s čím má veľa dievčat problém. však ja mám 55kg a to mám o 11cm menej ako ty. ale to je len môj názor.
a 300,-Sk na hodinu je super cena.
a ešte niečo, chcem sa ti ospravedlniť, lebo ty máš asi pocit, že som do teba rýpala ( i keď ja som to tak nemyslela), takže ešte raz prepáč.

biasa

barbinka: myslis, ze by bolo moc keby schudnem na 55?
platim 300na hodinu, lebo je to mojho priatela kamarat.inak berie 500...co je dost:-(

biasa

ja som mala kedysi pri vyske 175 50kg..hrozne ja viem, ale sibkalo mi.. teraz mam 58kg a viac uz nechcem.. cvicim 4krat do tyzdna + 1den beham cize 5krat. mam trenera momentalne, predtym som cvicila sama pol roka ale povedal mi ze vela veci cvicim uplne zle..jedenie: rano musli+activia(okolo 9:00), desiata(melon,al.jablko okolo 11:00), obed:napr.kura s ryzou,alebo masko na zelenine(okolo 14:00),olovrant vynechavam ked tak melonik trosku,vecera:maso zelenina,alebo jogurt(max.4hod pred spanim). som pevna myslim ze mam v poho vahu, len ja mam sirsie boky oproti hrudniku, preto som bola taka nestastna zo svojej postavy..

barbinka

biasa som rada, že sme našli spoločnú reč. preto som sa pýtala na tie tabletky, lebo tomu nejako neverím. a ja už nechudnem, mne už stačí, teraz si len udržujem hmotnosť. mám 55kg pri výške 164cm a keď som začala chudnúť som mala 61,7kg. ale telo som mala pevné, lebo hrám tenis pravideľne, len som sa cítila ako taká guľa.
no a môj jedálniček je takýto:
raňajky: ovocie, alebo jeden jogurt s celozrnným rožkom
obed: polievka a hocijaké jedlo, ale nekombinujem zemiaky s mäsom a podobne. proste akokeby delená strava
večera: len bielkoviny, čiže buď jogurt, cottage, kuracie mäso, tuniak, tvaroh a všetko si dávam so zeleninou.
samozrejme , že si niekedy dám aj sladké, ale keď už, tak troška horkej čokolády a to tiež len doobeda.
a to cvičenie: mávam pravideľne 3krát do týždňa tenis po dve hodinky, keď mi je málo, tak ešte si idem dvakrát v tom týždni zahrať štvorhru(tá ale nie je až tak namáhavá). ale tenis závisí aj od počasia, takže keď mi odpadne tenis, tak idem do fitka cvičiť. mimo toho keď mám ešte chuť tak idem na hrádzu na korčule, alebo na bicykel. čiže v týždni mám deň, alebo dva pokoj od športu. ako kedy. a ty ako?