bolest pri vnikani

lilipo

Bude to zapal lebo aj ja som to mala. nech len ide k lekarke,ta jej da masticku a do tyzdna mozno aj skor jej to prejde:-)

smejo4ja

Ahoj kolacik môže to my aj zápal alebo precitlivenosť. Mno lebo som to zažila a je to dosť nepríjemné lebo keď prvý kráť sa vnikalo tak to bolela veľmi, a napokon som zistila že som mala zapal močových ciesť lebo vtedy je precitlivenosť a dúfam že to náma lebo je to dosť nepríjemne. Alebo to prejde samé od seba. Ale nenechajte to len tak a riešte to lebo to môže trvať aj dosť dlho, alebo môže mať hubovité ochorenie ktoré sa lieči canestenom.... skoré uzravenie

kolacik

dik zuzana ja si myslim,ze asi to bude daky zapal,bo minuly tyden sme spolu boli,prstkemi nebolelo trosku zo zaciatku, no a chceli sme aj vcera a uz vravela ze ju to boli aj pri vniknuti pol palceka..som z toho smutny asi by sme mala ist k lekarovi..skusim sa s nou o tom porozpravat i ked dopratat ju tam bude tazke..

zuzana...

Ak ste spolu 3 roky, a ma to len teraz, tak treba isť k lekárovi. ženy takéto bolesti mavajú ak majú zapal alebo infekciu. V tvojej velkosti to asi nebude, ked ste spolu spavali aj predtým. A nema tam niejake poranienie, mohol si ju poraniť a ani o tom nevie. Ale niekde tu som čítala, že žena aj po rokoch može dostať vaginizmus. Pozri v googli. Ja si myslím, že je to ono, lebo pri prstovaní by to bolieť nemalo.
Aj ja osobne mam pri uplnom prvom vniknutí miernu bolesť ale potom je to v pohode. Ale to je kvoli velkosti penisu. Tak odporúčam lekara.