Ako oddialiť menštruáciu pri užívaní HAK?

Príspevok v téme: Ako oddialiť menštruáciu pri užívaní HAK?
rumba

Ahojte. Mohli by ste mi prosim poradit,ako oddialit nastup menstruacie pri uzivani HAK,kedze tuto temu som v poradni nenasla?

Koncom septembra mame termin svadby.Je to este viac ako 2 mesiace casu,ale ked som si vyratuvala,kedy budem mat tie "svoje dni", tak mi to vyslo zrovna na den svadby :-( A tomu chcem predist, lebo nechcem v takyto den vo svadobnych satach mat taketo problemy,obzvlast,ked mavam dost silny menzes,ktory sprevadzaju krce,bolesti,naduvanie ap.,vsak to isto poznate.
Termin svadby sa dohadoval este pred vyse rokom,boli s tym stresy:zajednat vsetko dopredu (volnu restauraciu,volny termin fotografa,kameramana,kapely,ap vela inych drobnosti),tak vtedy vas ani nenapadne rok dopredu vyratuvat,ci prave vtedy nebudete mat "svoje dni".
Uzivam HAK z dovodu,aby som vobec menzes mavala-aby bol do buducnosti predpoklad,ze budeme moct mat babo (lebo som menzes skoro vobec nemala). Teraz pri uzivani HAK menzes mavam pravidelne,preto som si vedela aj vyratat jeho nastup prave v den mojej svadby.
Mozno mi napisete,aby som sa sla poradit za mojou gynekologickou.Len moja praca je od nej vzdialena skoro 70km,takze som sa chcela poradit so zenami,ktore podobny problem riesili-ako sa zariadili,co mi prip.odporucaju.DAKUJEM

PS:napravujem chybu,lebo som to 1x nedopatrenim zaradila do temy ostatne

//locked
duplicita

rumba

??? - dakujem ti velmi pekne,za radu aj za zelanie:-)
Dievcata v rubrike OSTATNE boli fakt skvele a pomohli radou.Dakujem ti ???,lebo mi radis to iste+navyse a takto som sa aspon utvrdila,ze ta tvoja prva moznost je v mojom pripade ta najlepsia:-)

???

rumba..na zaciatok ti prajem vela stastia na svadobnej ceste!!! no kedze uzivas HAK, mozes to urobit tak, ze budes brat za sebou aj 2 balenia ant.tabletiek, teda neurobis si 7dnovu pauzu ale budes pokracovat dalej, toto je istejsie (po dalsom baleni si urobis pauzu a vtedy dostanes menzes, bude mozno silnejsi a bude ta to boliet ale u kazdej to je individualne) alebo to urobis tak, ze nedoberies tabletky a dostanes skor, ja som to napriklad urobila teraz tak, nedala som si poslednu tabletku a dostala som o 1 den skor...lenze ak este nechcete si spavit babo pocas svadobnej noci, vol radsej prvu moznost... :)