kruty zivot

Príspevok v téme: kruty zivot
alesssandra

pisem sem preto,lebo pocitujem momentalny stav silnej uzkosti,alebo depresii neviem ako to nazvat..chcem sa len vykecat??dostat to von..??mozno...iste to pomoze...aspon trosku..
je mi tak na prd ze keby mozem hned sa zabijem...nevidim zmysel zivota...a nevidim ho uz asi rok..mam depresie,silne depresie,a bulimiu z ktorej som sa sla liecit bola som na psychatrii kde som pribralla 5 kil,a z toho mi vznikla teraz depresia mam chut plakat kricat revat,neviem co mam robit ale je mi ozaj zle ked si pomyslim ze mam navyse 5 kil,a ze to vyslo von,ze trpim bulimiou a teraz kedze su prazdniny bude moje stravovanie ontrolovane mamou z toho mam strasnu depku prosim vas ako sa toho pocitu zbavit,ja uz nechcem plakat,mam si podrezat zo zufalstva zily?to by bolo velmi slabosske..
dokelu zivit,preco si taky kruty??????:(

mirka 23

Alesssandra, no tak ty máš ale problém! Ľudia nemajú problémy, len ty musíš jesť, máš o 5 kíl naviac, tak sa ideš zabiť. Veď tvoja hmotnosť a to ako vyzeráš je najdôležitejšie na svete! Zobuď sa, choď niečo užitočné robiť, choď na brigádu, potom sa nebudeš nudiť a rozmýšľať nad somarinami.
Moja sesternica má maličkého chlapca, mal zápal mozgových blán, lekári mu na to prišli neskoro, teraz nemôže chodiť. A ešte predtým mal nádor v brušku, vieš čo si ona vytrpela s dieťaťom?! A je veľa takých ľudí čo majú problémy a nezabíjajú sa! Si strašne sebecká!

darja 84

A preco ten nazov kruty zivot?????Co je na tom krute,ze mas bulimiu a depresie?? Kruty by bol,keby ti zomreli blizky ludia,niekto by ta tyral,ublizoval ti,odopieral spanok a jedlo,bola by si vazne chora....
Niesi na tom az tak zle.Ja ta neodsudzujem,len si skus najst nejaku cinnost ktora ta zamestna natolko,ze na depky a prejedanie nebude cas.Funguje to neboj.Drzim palce!

lenuskaa

Asi by si mala sustredit pozornost na nieco ine...Co takto skola, studium, nejaky chalan? Buducnost? Ano, samovrazda by bola velmi slabosska. Ja si kazdy den poviem, aky je ten zivot krasny a aka som stastna. preco sa aj ty netesis zo zivota? Beries antidepresiva? Zajdi za psychiatrom znovu, ked je potrebne a uzivaj si zivot, co sa len da, clovek nebude vecne mlady, aj mne uz tiahne na 30...Pred chvilou som mala 18. Najdi si nejake konicky.

daka

To je len momentalny stav. Ked sa zacnes stravovat aj pod kontrolou rodicov, skus jest menej, nikdy sa neprejedz aj ked ti budu jedlo vnucovat. Ked sa najes len trosku, nebudes mat pohnutky davit jedlo. Po par dnoch budes psychicky o.k. aj kilecka pojdu dolu, len sa ukludni a povedz si ze to je v pohode a zvladas to :-)