3-D Sono

bobika.

Zuzana, doktorka u ktorej som bola druhý krát sa volá Dr.Kamoďová, inak sú tam dve. Naozaj sa platí len 1000Sk. A ešte k tomu sú tam milý, lebo prvý krát keď nám to nevyšlo od nás nepýtali nič. Ja som tiež dlho čakala po objednaní.Na Groma som nepočula ktovie akú chválu. Ja chodím ku Rychtárechovi a som s ním zatiaľ spokojná.A ak nie si spokojná s gynekológom, ešte stále ho môžeš zmeniť. Mne sa to úž pomaly kráti som 33tt.

zuzana ž.

Ďakujem Bobika, určite si to nájdem. Som len v 18 t.t., takže mám ešte čas, ale vraj sa treba objednávať dosť dopredu, tak si to aspoň "poistím".Áno, som z Bystrice, a chodím ku Gromovi.Už roky rokúce, vlastne od 17 rokov, ale kým som nemala problémy, tak mi bolo jedno kto mi predpíše HAK. Naozaj sa platí len 1000 Sk a za fotku 100? Známa bola v Leviciach a tam že platila 4000 Sk! Hm, tak teraz neviem, či len nepreháňala. Prosím ťa, Bobika, ako sa vola ta doktorka, čo robí 3D?

bobika.

A ešte, je to krásny zážitok, my sme tam všetci teda ja , môj priateľ a 11r. dcérka boli učarovaní. Určite to stojí zato. Si z Bystrice? Akého gynekológa máš?

bobika.

Zuzana, 3D sono robia najbližšie vo Zvolene. Nájdeš si na internetovej stránke nemocnica Vaše zdravie. Neviem v koľkom si týždni ale ja som bola 1x v 24tt ale malý mal schovanú tváričku a potom sme šli v 27tt a vravela doktorka, že už je dosť veľký ale aspoň niečo bolo už vidieť. Platí sa 1000Sk a za foto 100SK.

zuzana ž.

Môj gynekológ nie je výhra, a keby som vedela o nejakom lepšom, už aj odchádzam. Od neho sa informácii nedočkám, nepokladá za dôležité odpovedať mi na otázky, ani keď som mala zdravotné problémy, nie ešte teraz, keď ide len o 3D sono. Viem,že záznam z 3D sona sa dá odoslať mailom, tak preto chcem ísť na to vyšetrenie, aby som mohla sestre poslať obrázok.Sestra žije v Paname a sme v kontakte len cez mail.

jablonkaa

vsak sa na to opytaj svojho gynekologa, urcite ti dobre poradi. maju prehlad aj o miestach, kde sa vykonava, aj o cenach za vysetrenie a zaznam.
u nas napr. (v cca 100 tisicovom meste) stoji vysetrenie a zaznam 4D ultrazvuku 1000 Sk. kazdy lekar ti vsak potvrdi, ze z hladiska vysetrenia vyvoja plodu uplne staci 2D USG, 3D a 4D su len pekne divadielko pre laikov, pre rodicov dietata.