Pribratie z HAK

Príspevok v téme: Pribratie z HAK
maskrtka

Ahojte kočky, predtým ako som brala HAK som bola dosť chudá, mohla som zjesť hocičo a nenalepil sa na mňa ani gram. Keď som začala brať, po 5 mesiacoch som pribrala 3 kilá, nie je to veľa ani nejak hrozné, ale sa bojím, že to bude narastať, lebo už sa snažím aj neprejedať sa tak, ako volakedy, ale váha nič. To už sa nezmení? Nemáte s tým niektorá skúsenosť, inak beriem Jeanin.

floty

ja som si tiez povedala,ze od pondelka sa zacinam kontrolovat v papani a nezjem vsetko,co vidim a uvidime,ci priberiem este,ale ja si myslim,ze dnes su uz tak na dobrej urovni tabletky,ze ak aj prva mesiace co to priberies/zadrziavani vody,to moze byt/,ale potom myslim,ze sa nemame coho bat-xixi aj ked na tabletky sa lahsie vyhovara,ako si priznat svoje maskrtnictvo:)

maskrtka

Ďakujem za povzbudzujúce slová:)) Aj aj dúfam, len ma hnevá, že už nemôžem jesť úplne všetko, čo vidím:)

floty

su to hormony-telo si potrebuje zvyknut,5 mesiacov,to sa da nepribrala si vela a myslim,ze uz ani nepriberies,ak su tie kila od tabletiek,neboj:)

maskrtka

Lenže ja som predtým pojedla všetko, čo som videla, teraz jem normálne, diety to ja moc nemusím,a le jem určite menej, ako keď som nebrala a bola som chudšia. Aj to som počula, že to je nejaké zadržovanie vody v tele či čo, len že dokedy to bude, či až dovtedy, kým sa nevysadí, alebo len nejako dočasne.

floty

ja som pribrala 2 kg a to beriem Katyu len 5 tyzdnov,ale nezvalujem to len na antiku,sa teraz v jedle vobec neobmedzujem