Ucenie na statnice

jablonkaa

no emka, orechy obsahuju vela lecitinu, a mozes pit aj caje z gingka.
emka, skus si presne rozvrhnut ucivo, na jednotlive dni a na jednotlive hodiny pocas dna. no a samozrejme dodrzuj plan. po kazdom stupienku k tej svojej hore :-) si daj nejaku odmenu, prestavku s niecim, co mas rada.

svetlana6

cokolada :p mnam. hrozienka, atd. aj ja som v obyvacke ale rozmyslam ze pojdem radsej do pracovne, tam nie je TV. a laptop s internetom tiez asi necham niekde inde. proste si tam sadnem na gauc a budem sa musiet nejak naucit koncentrovat :)a nie zabijat cas (ako doteraz :)prajem vela zdaru v uceni..

emkaaa

no ja som si nasla obyvacku, kde sa ucim,chvilu pri tom lezim,sedim,robim si prestavky,ale bieda ludia. Z tych pripravkoch ma hrozne bolievala hlava,vysadila som to. Nie su nejake potraviny s podobnym ucinkom?

svetlana6

ahoj emkaaa. vitaj v klube :)ja robim teraz presne to iste co ty. teda sa ucim na statnice, ale vlastne sa ani neucim, pretoze sa neviem do toho "dostat". podla mna je najtazsie zacat a zabehnut do toho stereotypu ucenia sa. tiez som si kupila taky pripravok ktory obsahuje horcik, guaranu, gingko a lecitin. tak uvidime, ci aspon trosicku zaberie :) drzim palce, aby ti to islo lepsie ako mne :)

maskrtka

No ja len dva tyzdne:) ale spravila som na 1-cky:) hehe, neboj, všetko sa dá, keď sa chce. Si povedz tak, že to prežiješ a potom bude pokoooj na veľmi dlho.

barbinka

ja podobne ako maškrtka, ale vstávala som ôsmej a učila sa do tretej-štvrtej a potom som išla von. ale ja som sa začala učiť 2 mesiace pred štátnicami.

jablonkaa

nemas hlupu hlavu. problem je urcite len v sustredenosti. musis si najst taky cas a miesto, aby ta co najmenej obtazovali vonkajsie vplyvy. ak mas problem s koncentraciou, hovor si nahlas precitany text, ale nie len mechanicky opakuj, zamysli sa na tym, ako by si chcela niekomu vysvetlit ucivo.
a hlavne sa neuc pri hudbe, ta odputa tvoju pozornost dostatocne.
a ak chces este doplnky, davaj si lecitin.

masktrtka

Ja som sa učila takým štýlom, že som si ráno privstala ale o 6 a začala som hneď zrána, aby som mohla navečer aj vybehnúť von, postretať sa so známymi a s priateľom, potom som sa vždy mala na čo tešiť, tak mi učenie išlo lepšie. Inak som nebrala žiadne vitamíny na podporu pamäte.