priatel-vasen

Príspevok v téme: priatel-vasen
rocka

s priatelom sme spolu dlhsie, ale mne po cely cas vadi ze mi neda najavo ze sa mu pacim, alebo ze ma chce... viete. nie ze by som po tom tuzila, ale napriklad ist po ulici, nech ma chyti za zadok, alebo nech mi zasepka ze ma na mna chut, alebo... cokolvek. v tomto je velmi zdrzanlivy, no a mne to tak trosku vadi. mozem to ja nejako napravit? sexualny zivot je v pohode. len mi chybaju tie vonkajsie prejavy, signaly, slova....pls poradte.

rocka

jasne ze sa s nim o tom bduem rozpravat, len som mozno myslela ze sa to da aj bez neho.
podla mne vyzeram celkom fajn, chlapi sa za mnou otocia. nehovorim ze kazdy jeden, ale nie som z tych najska.... keby som nebola pritazliva tak ok, nech mi to nehovori. ale teda mohol by. neviem... sparavat sa koketnejsie? flirtovat? neviem si to predstavit. a nechcem aby ziarlil, alebo aby si o mne zmenil nazor, a preto ma nechal....

ssssee

ahojte, no môj priateľ bol presne taký istý, ale ked sme sa o tom porozprávali, a povedala som mu, že mi to chýba, že ja to potrebujem aj cítiť, že mi nestačí to, že on vie, že ma miluje. no tak odvtedy ma chytí za ruku, objíme, povie že ma miluje. tak skúste sa o tom porozprávať. možno to pomôže aj vám. ahojte

otka

Rocka,ja mam priatela, s ktorym sa stretavam len raz tyzdenne. sme pracovne vyťaženy a každy z ineho mesta. tiež mi take veci nehovorí. ziadne romanticke veci ako: lubim ťa, chybaš mi, túžim po tebe, je mi s tebou dobre atď. Ked si telefonujeme, a ja mu poviem že mi chýba povie len " hmm" . Ked mu poviem, že by som ho chcela mať teraz pri sebe, povie" no čo mám robiť". Takže žiadna romantika. Preto ani neviem či ma naozaj miluje, alebo sme spolu už len z povinnosti. Ale vlastne on mi to nehovoril ani na začiatku. A ja ho nenútim hovoriť mi čo sám nechce. Tak len tolko o mojej skusenosti. Ahoj.

veronikabj

Su chlapi ktory to nepovedia.mne to manzel nehovori tiez,lenked niekedy sa ho opytam a povie to ale to je o nicom,lebo je to vynutene.