epilepsia.

Príspevok v téme: epilepsia.
skala

čaute. mam niečo podobne ako epilepsia,spadnem a hadže zomnou ale som pri plnom vedomi. za den to mam niekedy aj 30 krat. bojujem stou chorobou už 21 rokou,tabletky beriem ako cukriky a nič nepomaha. prešiel som hromadu nemocnic a aj ludovich liečitelov a tiež nič. kto ma niečo podobne podelte sa o to. dufam že sa niekto ozve.

Zz_uzankaA

noo doktorka povedala ze mne tie epi zachvaty mohol vyvolat ten odlakovac... ale ten pocitac.. alebo alkohol..lebo ja som si dasa povedat minule prazdniny dost "uzivala"...kazdy den kupko..a tak..ja newem ..

radana

Ale mala by si mat porobene aj nejake vysetrenia,myslim tym CT,Magneticku rezonanciu,malemu robili aj angiografiu 2 krat....

Zz_uzankaA

aha.. no aj to asi vacsinou podrazdim cigaretami.. sice uz nefajcim.. odkedy nefajcim ani epi som nedostala.. taze asi tak.

radana

Zuzanka,zalezi na tom,z coho si epi dostala.Syn ma vrodenu vadu na mozgu-loziska kde mu nezostupila hmota ako mala a tam mu mozog nepracuje tak,ako by mal a to mu vyvolava zachvaty.Synovi ani po 10 rokoch bez zachvatu nemozu vysadit lieky,lebo sa mu zachvaty znova vracaju.Ale je vela pripadov,ze po dvojrocnej absencii zachvatov sa lieky vysadia a zachvaty sa nevratia.Zalezi naozaj na tom,co ti zachvaty vyvolava...

radana

Ja ta chapem Zuzanka,ale ked uz raz dojde k tym takym predzvestiam zachvatu,uz sa zastavit neda-skusali sme vselico..