farbocit, testy, co ma urobit lekar?

Príspevok v téme: farbocit, testy, co ma urobit lekar?
eva788

ahojte, mam otazku: priatel si chce rozsirit vodicsky preukaz. sme v zahranici, tak sa vsetko snazi najskor pripravit telefonicky na rodnej pode, kym zaplati zalohy. akurat volal svojej obvodnej lekarke, ze ci mu potvrdi papier o sposobilosti aj napriek tomu, ze ma trochu oslabeny farbocit na zelenu farbu. a ona mu odpovedala, ze nech si zavola na dopravny inspektorat. a toto sa mne nepozdava: nemala by doktorka vystavovat zo svojho titulu taketo opravnenie? co s tym ma dopravny inspektorat? ved ten sa moze riadit iba na zaklade odporucani lekara, ci nie?

a este: viete mi niekto poradit link na sablony ci priamo testy farbocitu z internetu? skusala som vyhladavat, ale vsade je len sama teoria alebo fotoopticke linky, ale nie to, co prave hladam.

dakujem.

Dominika Hudec

Toho čo všetko je potreba vyšetriť je pomerne hodne. Zamerala by som sa zvlášť na lekára a centrum v ktorom to budú robiť. Možno som magor alebo neviem, ale ja dôverujem novým prístrojom a kvalitným lekárom z očného centra excelens a zatiaľ som nadmieru spokojná.

eva788

zvlastne, teraz mi to uz slo.
predtym som klikla rovno na link, neslo, not found.
potom som bez bodiek, zase ze error
teraz som zopakovala znova prvy pokus a uz to slo.

vdaka :)
zistujem, ze ja mam oci dobre, este to ukazem frajerovi :)