Strašne mi smrdí z úst:(Z ČOHO?

Príspevok v téme: Strašne mi smrdí z úst:(Z ČOHO?
:(zufala

:(No takze uz dnes je to druhy dden co mi strasne smrdi z ust:(tak ako zwykne mojejj mame,a to ja mam len 14!!!moze to byt napr z alkoholu a cigariet????ak som ehm tak trosku oslawowala v pondelok s kamaratmi?Pretooze odwtedy.aj ked si umyjem zuby aj zuwacku dam aj tak.myslite ze to samo odide ?:(..alebo co mam robit?

tpch

lubicaa, mocovina (urea) je latka, ktora nema zapach, tak tazko mozes smrdiet ako mocovina.
Mozno smrdis mocom a to potom odporucam hygienu.

foetor exORE

Hello,

sice je super, ze si cistis 3x za den zuby, ale pouzivas aj medzizubne kefky a zubnu nit? vela jedla sa uklada v medzizubnych priestoroch, ktore normalna kefka nema sancu vycistit, a tak tam jedlo kvasi a hnije a potom ludom smrdi z ust aj ked maju umyte zuby. Skus si cistit aj jazyk 1x za den skrabkou alebo kefkou.
Dalsia pricina moze byt, ze mas v ustnej dutine, na podnebnych mandliach, nosnej mandli alebo v dutinach nejake bakterie. Najprv skus osetrit tu svoju ustnu hygienu a ked to nezaberie, navstiv lekarku, ktora ti vezme ster z ust a nosa..

lubicaa

ja mam problem tiez ze strasne smrdim ako mocovina a ziadny lekar mi nepomoze viete mi poradit z coho to mam a co mam robit dakujem

agina

nefajci nepi a ked uz, tak pouzivaj aj ustne vody a pi matove a salviove caje. Skus si kupit v lekarni pastilky STOZZON, su na smradlavy dych.