sex so starsou

zrela zena

Som zena v zrelom veku,ale ja by som si s mladym muzom nezacala,aj ked respektujem zeny,co s tym nemaju problem.Toto je iba moj nazor.Ja osobne pokladam chalanov do 30-tky este,/nech sa neurazia/,akokeby za decka.Vsak aj tento chalan,co sem pise,to je tak detska otazka!?On v tej starsej zene nasiel podla mojho nazoru nahradu za mamu.A ta zena?Bud je osamela,alebo si nieco chce dokazovat.Pokial je ten chlap uz chlapom,to byva okolo tej 30-tky/niekedy ani vtedy/,potom, ked aj ma vstah so starsou zenou,nejak ten vekovy rozdiel viac zanika,lebo uz viacmenej ti muzi vedia co chcu.

svinka

kanec,ty nemas chybu!Davno som sa tak nezasmiala.A to mam 48.Mala by som sa urazit,lebo tiez ked idem s dcerou,vizerame ako sestry.A je to kocka,urcite by si sa za nou otocil!

amanda

Ma 40 rokov kazdy mi hada maximalne 30 som velmi pekna dlho som zila v zahranici.Moj priatel je odo mna o 11 rokov mladsi a zijeme spolu uz 4 roky.Mame krasny vztah a je nam spolu super.V zahranici je uplne bezne ze zeny nevyzeraju na svoj vek a menopauzu v tomto veku naozaj maju len maloktore.Vek neriesim a mozno aj preto vyzeram tak dobre.Ked som prisla na slovensko zije sa tu trosku odlisne a hlavne chyba zenam sebavedomie...vek netreba riesit videla som kopec mladych dievcat ktore urcite na mna nemaju...takze to je moj nazor.

123456

kamos (25) ma same starsie partnerky (neviem presny vek ale maju uz deti v puberte aj starsie) a nestzuje si... ta zenska si urcite da pozor, aby sa nestala mamickou :)))

atomik

Nicoho sa neboj zober kondom a je po probleme a neskor si najdi cas na rozhovor s nou o jej menopavze maj sa a prijemni zazitok zo sexu prajem

8765

modul: súhlasím,ženy v 40 sú ešte mladice,poznám veľa takých v okolí,majú malé bábätká,postavy majú lepšie ako ,,18",dobre sa obliekajú a majú mladých partnerov...je iná doba,letí mladosť:-)

lost angel

Ahoj zamyslam sa nad tym akokolvek nemam pocit ze by bol deficit dievcat od 18 do 24 preco 40 rocna? No ako kolvek 40 rocna zena ma uplne ine zmyslanie ako 24 rocny chalan. Ani si neviem predstavit ako by si ju este mohol ohurit. Sorka za uprimnost...

modul

reagujem preto, lebo mám 40, nepripadám si staro, skôr mám pocit ešte rokov mladosti, no a na menopauzu ešte absolútne nemyslím, skôr na počatie bábetka