KTO BOL NA LAPAROSKOPIU???

[zruseny12]

takze ti budem drzat palce,aby to vyslo prirodzenou cestou....zatial sa maj krasne ja si idem chvilu oddychnut...pa

jancecka

hej, som v práci, ved počkám, mne pri laparoskopii robili aj prefuk vajcovodov, a pri tom to zistili, vraj vo výnimočných prípadoch sa podarí holke ešte do troch mesiacov otehotnieť, lebo sa mohla pri tom prefuku uvolniť miniaturná cestička, čo stačí aby spermia prenikla k vajíčku, no neviem ani či mám dúfať, či budem patriť k tým štastným, potom mi brali nejakú vzorku z maternice, o dva týždne mám ísť na histologiu po výsledky, až sa bojím čo mi ešte zistia. Tá cysta ktorú mi pred tým na sone našli vlastne ani cysta nie je, je to vaječník naplnený tekutinou, a užívam antibiotiká sumamed, a vraj je malilinká možnosť, že pravý vajcovod mi ostane prechodný, lebo ta tekutina by to mohla pretlačiť, ak sa ju ale podarí dostať tými liekmi von. Brali mi aj vzorku krvi na chlamidie, vraj to všetko mohli oni spôsobiť. Ale ešte počkám, asi tak do budúceho leta a ak nič, začnem vybavovať umelé oplodnenie.

[zruseny12]

...no vidis,cim viac sa clovek strachuje tym lepsie to potom dopadne...ale to je normalne,kazdy ma o seba strach...ja ked som 1x isla pod narkozu tiez na zenskom tak som sa rozklepala,ze mi nemohli pichnut ani do ruky infuziu....:0)))))....a este sme tam mali takeho zriadenca,ze sa pytal na zavad ked sa nepreberieme,tak si mala vidiet ake sme boli vyplasene...a raz tiez predomnou nemohli zobudit jednu z narkozy a ja som sla po nej...vsetko som vydela ako ju prebudzaju....inak ja tiez som znasala ok vsetko...po narkoze...tak pockaj....pol roka a uvidis...inak si v praci?

jancecka

mária, všetko som znášala prekvapivo dobre,ked ma preberali vraj som sa trošku s nimi pohandrkovala, chcela som ísť na vecko a oni ma nechceli pustiť, nebolo mi zle od žalúdka vôbec, ale raz som vracala,ale len trošku, potom som spinkala dve hodinky a potom som šla na vecko,ale už sama,hlava sa mi netočila a dokonca som večer už aj jedla,ale za chrbtom sestričiek, vraj mi bude zle,ale ja som bola strašne hladná,tak som to riskla a nič mi nebolo,nič ma nebolelo ani zvonku rana ani vnútorné bolesti žiadne a dokonca aj na veľkú potrebu som bola po operácii čomu sa primár čudoval, vraj mám dobrý imunitný systém, ale na čo mi je ked nemôžem normálne otehotnieť?

[zruseny12]

tak daj na je rady,ved ked si tolko vydrzala,tak nejak vydrz aj ten polrok,ja viem ze je to tazke,ale vydrz,daj na lekarku...inak ako si sa citila po narkoze?

jancecka

môžem aj tu, mne je jedno, jasné že by som šla na to,aj keď budem mať potom výčitky svedomia D: čo s tými ostatnými vajičkami čo oplodnili a potom zabili D: ja neviem, som nešťastná, doktorka vraví počkať aspoň pol roka a potom sa rozhodovať dalej

jancecka

mária, cítim sa fyzicky ok, ale psychicky moc nie aj ked si to nechcem priznať, zistili mi nepriechodné vajcovody a to znamená, že jediná možnosť mať vlastné bábo je umelé oplodnenie D: