čierna ceruzka na oči

Príspevok v téme: čierna ceruzka na oči
mirka2222

ahojte poraďte mi nejakú kvalitnú ceruzku na oči, maľujem si oči s čiernou ceruzkou a to aj pod očami a tam sa mi to vždy potom rozmaže a vyzerá to úplne strašne, skúšala som ceruzku od rimmelu, potom manhattan, ale stále sa mi to rozmaže, tak mi poraďte nejakú aby mi na očiach vydržala aspoň pár hodín.

anjelik9

tak napr. z toho avonu čierno biela ségra ju mala si ju vychvalovala tak som si ju kupila aj ja a mne vydrzi moja len chvilocku a ta jej (ta ista en kupovana skorej) mi na ociach vydrzala cely vecer tak asi tolko ze je to to iste a neni to to iste =)

ahojky

a k tej gosh,,,tak ta je hrozna...horsia nez miss sporty a to je uz co povedat. miss sporty vydrzi aspon par hodin ale tak gosh asi par minut.

jaqueline

zatial najlepsia aku som mala bola z avonu, k pocudovaniu =) z jednej strany cierna z druhej biela..
a najhorsia jednoznacne miss sporty, mne sa tato ceruzka vzdy rozmazala, otlacala a po hodine na svetle nebola cierna ale mala taky odtien cierno modrej =) nikdy viac..
maybelline sice dlho vydrzi, a ani sa nerozmazava ale zle sa mi nanasa

deniska33

pre mna je uplne vyhovujuca čierna ceruzka MISS SPORTY. stoji okolo 2eur, niekde aj menej a aspon pre mna je super...použivam ju už vyse 3roky:)

sydney

najlepsie su aj tak tekute,vydrzia najdlhsie,ale ceruzky su dobre od manhattan a momentalne mam s-he,a z jednej strany je ceruzky a z druhej taka ta pena,aby si si to mohla rozmazat do stratena,a ta ceruzka na pocudovanie drzi.mylsim ze stala nejako 5 eur (plus minus)