zvladneme to spolu

Príspevok v téme: zvladneme to spolu
karbo

ma fakt vazny problem ...zapajam sa do tem :zachvatovite prejedanie a pod...ja si naozaj neviem rady musi existovat sposob ako si pomoct ....urcite to chcete aj vy ...pokusme sa teda o to spolu prosim ...presla som ppp...a vlastne ani neviem ci som presla lebo terz ma trapi to neustale nekontrolovatelne prejedanie sa po ktorom sa citim ako kus h...a ...nicim sa tak sama ...urcite to aj vy poznate ....a ak sa niekto ozve takto je dobre znamenie ze snad existuje niekto kto sa chce toho zbavit rovnako ako ja ....tak len smelo do toho

rockgirl9137

Mala sim ppp, konkrétne anorexiu mentalis a mám 14. Teraz to je už rok čo ppp trpím. Chápem že sa chceš vyliečiť a ja by som ti s tým chcela pomôcť. Píšeš že sa prejedáš a preto si myslím že si trpela bulímiou. Po prvé by som ti poradila - psychologa. a potom aby si si stravu rozdelila do viacerých dávok - teda viackrát za deň po menej jedla. a ničomu sa nevyhýbaj. kľudne si daj kúsok horkej čokolády (cca 20g) ale snaž sa ráno a bude to v pohode.....držím ti palčeky!!!!! :-)

vecernica

Ja som mozno uz pisala ze som to mala, ked som zila sama v cudzine v uplne cudzom meste bez znamych. 3 obedy a 3 vecere a stucnela som poriadne.Teraz viem ze pomohla mi zmena prostredia a hlavne zmizol moj podvedomy strach. Problem bol psychologicky a nie len to samotne prejedanie.{ U mna rozchod a iny svet}.Inak ked som si nasla vztah pomohlo to a odislo aj to zachvatove prejedanie.Rychlo som schudla, to ta ubezpecujem aspon podla seba, co som rychlo preibrala to som zhodila rovnako rychlo .Horsie je ked priberam teraz ,,nenapadne a pomaly.Kolko krat denne to robis? alebo ako dlho to trva?