nechce

werika

prosim chcela by som sa opytat ze coi mozem byt tehotna ak sme mali s priatelom sex a zvliekol sa nam kondom aa chvilu kym sme si to vsimli tak sme to robili bez neho..... ale neurobil sa domna ....mozme byt z toho tehotná??

hajzlica

moj priatel si to robi predo mnou...a vzrusuje ma to..je strasne sexi pri tom...a ja sa niekedy tiez robim pred nim...ale dokoncime to pri pohlavnom styku..a je to:))

didula

Myslel stranu vo fore, ja som tam bola a? Kolko ludi tolko chuti! Keby to chcela, asi by sa na to dala, nie? A potom by to sem napr. tiez napisala. Ale ona nechce a nie je predsa jedina. Ani mne by to neslo, ani keby som mu chcela spravit radost. Kasli na to a nevyhladavaj dokazy kto sa na to dal. Keby ti povedala, ze ju vzrusuje, ked budes pobehovat o dvanastej popoludni nahy po namesti a robit si to, spravil by si to pre nu? Ste predsa manzelia! Ju zase nelaka toto, tak ked si inac vyhovujete, tak jej to respektuj. Mozes najst milion ludi co to robia presviedcat ju, ale ona proste nechce. A ked to budes hladat oporu v inych forach, len budes nestastny, tam skus kaslat na to!

tinka228

tešilo by ťa to aj tak, keby si vedel, že tvoja žena to robí len kvôli tomu, že si ju "donútil" a nie z vlastného presvedčenia?

didula

Hej? A ja si myslim, ze poniektori muzi by nemali byt v tejto situacii taki egoisti. Presviedcat ta nemusime, len ta informujeme, aky nazor mame na to my, zeny...