Oči

Príspevok v téme: Oči
barunka

Ahojte, chcem sa spytat, v akom stave mava Vas partner pri sexe oci. Myslim otvorene ci zatvorene. Moj priatel ich ma totiz vacsinou zatvorene, sice aj ja, ale ked ich aj otvorim a chcem nanho pozerat, on to spravi len na chvilu. Mam z toho zvlastny pocit, ci je vtedy vobec pri mne a nie inej- napr. svojej byvalej. Sme spolu kratko, tak ocakavam ze by mohol mysliet na mna, ale cervicek pochybnosti ma otravuje. A mimochodom, naco chlapy zvycajne pri sexe myslia resp. si predstavuju?

tinka228

No mne môj muž sám od seba povedal, že myslí na mňa, ako sa ma dotýka. Ja som sa ho nikdy nepýtala, ani ma to nenapadlo nad tým uvažovať. No a ja tiež myslím na neho, na tú chvíľu, ktorú práve prežívam. Len teraz to máme trochu komplikovanejšie lebo máme ročného syna a ja myslím na to, že čo keď sa práve zobudí a my budeme v najlepšom :-)))

didula

tinka, tak to som si aj ja odfukla. Nikdy som nadtym nerozmyslala, ale som rada, ze nie sme sami a dufam, ze sme v tom sami. ;-) A tiez by ma to teda zaujimalo. Udajne vsak na partnerku, milenku, partnerkinu kamaratku a tu s ktoru mat nemozu...

tinka228

No väčšinou zatvorené a ja tiež lebo keď ich mám otvorené, tak ma zbytočne rozptyľuje okolie. A to by zaujímalo aj mňa na čo chlapi myslia :-)))