predmenstruacny syndrom,bolenie prs a tehotenstvo?

Príspevok v téme: predmenstruacny syndrom,bolenie prs a tehotenstvo?
nikina

Mavam zhruba 30 dnovy menstr.cyklus. V polovici cyklu, co je zhruba 15-ty den od zaciatku menzesu sa mi zacnu nalievat prsia a zvacsovat a tyzden pred menzesom ma zacina pobolievat v podbrusku. Zhruba den pred menzesom mam uz normalne bezbolestive prsia, zmensia sa mi a tym som si ista,ze dostanem menzes. Pokusame sa s manzelom o babatko, ale takto, ked mi v polovici cyklu zacnu rast prsia viem, ze nie som tehotna. Alebo ste sa mamicky stretli aj s takym pripadom, ze sa vam naleju prsia, boli v podbrusku a otehotneli ste? Kedy mam potom plodne dni? Len od 10-teho do 14-teho dna od menzesu? S manzelom sa snazime rok o babatko a zatial nic a som z toho sklamana. Maju zeny s predmenstruacnym syndromom problem otehotniet? Dakujem za odpovede.

vierina

podla toho co pises, tak je to mozno aj vyhoda, ze nemusis cakat, kym ti pride menzes, ked vies, ze mas menstr.syndrom a menzes ti pride. ale su urcite aj pripady, ze zena mala tento syndrom a ostala tehotna. snad sa ti ozve nejaka, ktora to uz ma za sebou a uspesne porodila.

verani

mne sa podarilo otehotniet az po 2 rokoch a to sme boli obaja zdravi...je to fakt asi o psychike. drzim ti moc palce:o)

rose

Nebud z toho nešťastná sám gznekolog mi to povedal pri jednej prehliadke. nechajte to volne plynúť nezaoberajte sa tým, tehotenstvo ma prísť prirodzene nie na silu. držím ti palce ja som otehotnela po 15 mesiacoch po svadbe. Denisa

rose

Mne meškala menštruácia týžden,mávam presný cyklus kždých 28 - 31 dní. palili a boleli ma prsia, cítila som sa unavená, tak som si kúpila tehotenský test a vyšiel pozitívne.niekedy si to príroda zariadi tak ako chce.

natali

niekde som citala, ze tento syndrom ma obrovske mnozstvo zien a urcite sa da otehotniet aj pocas tohto syndromu...zatial nemam babo, ale su snad zeny, ktore maju s nim(syndromom) skusenosti a snad ti poradia a podporia. Natalia

levica

ja mam tiez predmenstruacny syndrom, ale iba tyzden pred menzesom, vtedy zjem vsetko, co sa da. Babo zatial nemam, ale neviem ci to vplyva na tehotenstvo.

dara7778

no mna by to tiez zaujimalo...tiez mam tento syndrom a chcem byt tehotna a zatial nic....nemate s tym prosiiiiim skusenosti?

ella

ja tento syndrom mam presne taky isty,prsia ma nenormalne bolia,no bohuzial zatial neuvazujem o babatku tak ti neviem poradit,prepac a zelam vela stastia

laura77

Ahoj Nikina. Nepocula som este, ze by zeny s predmenstruacnym syndromom mali problem otehotniet. Ja osobne tento syndrom nemam, snad Ti poradia ostatne zeny.