Genitálne bradavice

Príspevok v téme: Genitálne bradavice
jajka

V januári mi zistili genitálne bradavice cca 4 mesiace som ich chodila vypalovať ku kožnému. Myslela som si, že som sa toho už konečne zbavila, ale teraz sa mi zase objavili. Chcem sa poradiť s Vami o skúsenosti, ako ste sa toho zbavili. Mám 27 rokov a myslím, že vakcína je pre mňa zbytočná.

hviezdicka22

mam kondylomy a lekar mi nane dal aldara krem...natieram si ich asi dva tyzdne a bradavice ma zacali palit a mokvat,co mam robit?doktor je na dovolenke a k zastupujucemu sa hanbim ist.mam si ten krem natierat dalej?

RNG

Selen, zinok vitaminy C a E uzivam kazdy den. Lecitin dava moja zena do jediel aspon 2x tyzdenne a probiotika uzivam raz za tyzden alebo po hnackach tri dni za sebou.

RNG

po neviem kolky krat:
znok, selen lactobacilus bylgaricus, vitamin v, l-lysin, aloe vera, echinacea, baza, astragalus, GSE, collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a najsilnejsi na trhu: chaparal.
Zoradil som ich zhruba podla ucinnosti.
Vseobecne odporucam kazdemu brat selen, zinok, probiotika, vitaminy C a E a lecitin z hromady dovodov, jeden z nich je aj viralna imunita.

RNG

vypalovanie znici jednotlive bradavice, ale neznici virusy v tele, ktore su za ne zodpovedne(hpv)
Proti virusom tu tlacim antiviralne doplnky vyzivy, kedze ich mame coraz viac v tele, kde len cakaju na oslabenie tela, aby sa prejavili(VS1, VS2, HVS,EBV, HPV, CMV...to su vsetko bezni "obyvatelia" nasho tela, ktorych sa nevieme zbavit ale daju sa budovanim viralnej imunity natolko potlacit, ze sa nikdy neprejavia a nenarobia v tele skody.