kto ma prave zavrate? tazky zaludok pocit na zvracanie?

mjaník

akupunktúra-skúste si všetci nechať preliečiť krčnu chrbticu,ak to robí ona,tak všetký príznaky zmiznú.Ak nie,treba pátrať po inej príčine,tých môže byť viac.

kulia

Co mozu byt este priciny zavratu? ja mam take zavraty uz asi 6 den, beham po lekaroch bola som aj na pohotovost, poslali ma na vysetrenie Magneticka Rezonacia...tam to bolo v poriadku vsetky vysledky vysli negativne. No zavraty stale mam, a nasleduju dalsie vysetrenia ktore budem apsolvovat. Moje zavraty su take ze trvaju skoro v kuse cely den sa mi toci hlava, ako keby som bola stale opita. Vedel by mi niekto poradit co moze byt este pricina takych zavratov? boli ma aj hlava....stredavo raz v cele potom v zadu a aj hore. tlak mam normalny, niekedy vyssi. Prosim poradte uz som zufala.

tuk

nie si sam ja to mam posledne dva dni a kolega musel isť s tam na pnku a kamarat mi hovoril že to ma aj jeho bratranec a teta ..myslim možno nejaka svina nas napadla:) myslim asi pokazeny žaludok

irisa

...práve dnes mi tak bolo,ako opisuješ,k tomu ma bolela hlava a spala spm pol dňa:-( Mám síce nízky tlak,ale takto mi nebýva ,že by bolo dačo vo vzduchu???