Psychotronici a geopatogenne zony

Retris

Geopatogennych zony - Serióznejšie informacie o geopatogennych zónach nájdete na stránke www.dracie-zily.sk . Tam vám aj pošlú zdarma e-book o Geopatogennych zónach. A možnostiach eliminácie ich účinkov na ľudí.

0vecka

dusany co tu pises za blbosti geopatogenne zony niesu dokazane a s velmi velkou pravdepodobnostou ani neexistuju a ty sem kludne drbes statistiky???

dusany

ŠKODLIVOSŤ GPZ A ELEKTROSMOGU Z UVEDENÝCH ZDROJOV A ICH BEZPEČNÉ ELIMINOVANIE PRIEMERNE AŽ DO 98 %.

ZÓNY HARTMANOVÉ MREŽOVÉ - len slabé poškodzovanie zdravia pri spánku od 0 - 6 %.

ZÓNY CURRIHO MREŽOVÉ - len slabé poškodzovanie zdravia pri spánku od 0 - 7 %.

ZÓNY VODNÉ SPODNÉ TOKY- Intenzívne poškodzovanie zdravia pri spánku od 0 - 30 %.

ZÓNY SV. J. ZÓNY SVATÝ JURAJ – Poškodzovanie zdravia pri spánku od 0 – 8 %.

ZÓNY LEY - Intenzívne poškodzovanie zdravia pri spánku od 0 – 26 %.

Zóny mrežové Hartman a zóny mrežové Curri pri ich spoločných krížov-priesečníkov poškodzujú zdravie hlavne pri spánku až do 11%.

Na každom kontinente sú zóny mrežové Hartman a Curri podľa ich intenzity rôzne. V Afríke sú na niektorých miestách už takmer nedetekovateľné. Na Slovensku sa ich intenzita žiarenia pohybuje od 5.° (stupňa) do 8.° a ojedinele až do 9.° podľa medzinárodnej stupnice škodlivosti od 1 do 12.

Zónam Hartmanovým sa pri spánku nedá nijako vyhnúť kvôli ich veľkej hustote a možno ich s úspechom eliminovať až na 100 %.
Zóny Curriho sa tiahnu 45° naprieč zónam Hartman a ich mrežovitý priebeh je od seba na niektorých miestách dostatočne vzdialený,tak,že jedná posteľ sa dá ako tak vtesnať medzi ich pasy,ale tu zase zaleží aj na tom ako je umiestnená posteľ v izbe a ako sú situované steny izby podľa svetových strán. Veď asi nikto si nedá posteľ zo šikmá do stredu izby len aby sa vyhol zónam Curriho pasom.

Zóny Curri sa tiež dajú úspešne eliminovať až do 98 %,ale nie amuletmi,pyramídkami a kadejakými želatinovými ozdôbkami z kovových pilín a rôznymi technickými tieničmi,ktoré okrem nízkeho eliminovania naviac chrlia ešte ďalšiu zmes nežiadúcich škodlivých kmitočtov od 10- 15 %.okrem samozrejme prírodných tieničov.

Zny vodné spodné toky sa dnes už dajú bezpečne odrušiť špičkovými eliminátormi až do 96 %.

Zóny sv. Juraj tiahnuce sa našou planétou z východu na západ a zo severu na juh vzdialené od seba cca 750 m z najväčšou šírkou ich pozitívneho pasu až do 18 m.Aj tieto mohutné zóny sa dajú pekne odrušiť až na 100 %.

Zóny Ley sú obojstranné linie zón sv. Juraj. Zóny Ley sú najviac podobné ich kmitočtom vodným spodným tokom a preto vedú so svojou škodlivosťou 2. priečku.
Zóny Ley sa dajú spoľahlivo eliminovať až do 98 %.

NF NIZKOFREKVENČNÉ ŽIARENIE zo 400 kV.vedenia,22 kV vedenia, inštalačných káblov sieťových rozvodov a zo spotrebičov bielej techniky.

NF elektrosmog môže poškodzovať zdravie pri spánku od 0 až do 18 % podľa intenzity zdroja a podľa vdialenosti zdroja.

VF VYSOKOFREKVENČNÉ ŽIARENIE z mobilných telefónov,WIFI, bluetooth reproduktor,bluetooth sluchadla, bluetooth klavesnica, bluetooth myš,bluetooth adapter, handsfree, TV a radiových vysielačov,BTF vysielačov mobilných operátorov, mikrovlnky,radary a iné VF ožarovače.

VF elektrosmog môže poškodzovať zdravie pri spánku od 0 až do 36 % tiež podľa intenzity zdroja a podľa vdialenosti zdroja od nášho tela.
Preto je najlepšie WIFI pri spánku vypnúť a mať ho od postele patrične vzdialené napr. v bytových domoch na schodiskovej chodbe v šachte a podobne.

Mobilné telefóny zapnuté v pohotovostnom režime vyžarujú VF elektromagnetické žiarenie od 900 do 1800 MHz a preto ich pri spánku od seba dostatočne vzdialime.

NF VF kmitočty sa dajú pomerne dobre eliminovať. NF kmitočty sa najhoršie odrušuju zo všetkých,ale pri dobrom eliminátori sa to dá dosiahnúť až 78 %.

VF kmitočty sa dajú kvalitne eliminovať účelovým odrušovačom novej generácie 98 %.
Hruda diamantu tiež dobre eliminuje svojim emitovaním vyšších kmitočtov od nášho biopoľa a VF kmitočty odruší 82 %. Dusany.

pan d.

Mozno mas pravdu, ale ak ma clovek nejaky taky problem, tak by sa mal obratit rovno na odbornika a nemal by sa o to zaujimat do hlbky, lebo nie kazdy to dokaze uniest. Napr. taky satanizmus, najprv pohoda, super vyzor a potom uz len psychiatria. Clovek nemusi vsetko vediet.

Lulu2011

pan d. - ja si skor myslim, ze vela ludi ani netusi, co vsetko na svete existuje, akurat mozem potvrdit, ze postupne prichadzanie na veci je znacne namahave a stresujuce :D

pan d.

Ja si myslim, ze ak sa clovek pusti do takychto veci, tak postupne pride na to, ze skor treba antipsychotika ako odrusovace. Je vela knih, ktore popisuju totalne magoriny. Ja sa pridrziavam krestanstva, hoci si myslim, ze Boh mi velmi nepomoze a ze nie je vsemohuci, ale aspon nenataral tolke nezmysly ako niektori ludia.
Ovecka a na co by som platil tebe? Ja som sa dost ochodil do kostola, preto viem, co ma spasi. Nehresit, nic viac.

Lulu2011

dusany - citam, citam :) ja mam doma knihu od pána Brázdu, on sa otomu uz dlhe roky venuje a vo svojej knihe pise, ze psychosomaticke zony sa nedaju zrusit, mozno eliminovat, ale zrusit nie, neviem, ako to vlastne je a tým odrusovacom myslite, co konkretne, dakujem