Časté hnačky

romca258

@julujzka podla mna to moze byt IBS s hnackovymi prejavmi. zazila som. najviac mi pomohli probiotika. no a praacovat so stresom - teda snazit sa riesit zdroj stresovyc faktorov v tvojom zivote

julujzka

pomooc, aj mna teraz od zaciatku jesen trpia hnacky, co si mam dat nech to prestane? kazdy den idem aj dvakrat trikrat na wecko s hnackou, dopoludnia a potom uz pohode... co s tym?:??

Miska164

Vôbec to nemusí byť alergia na lepok, tiež som si to myslela, mala som problém s hnačkami vyše roka, skúšala som aj vysadenie lepku, no nepomáhalo... Ale zistili mi, ze ide o syndróm dráždivého čreva. Teraz som začala brat probiotika – Biopron. Zatiaľ to vyzerá sľubne. A tiež je dôležite zmierniť stres!

RNG

Az 20 % ludi ma alergiu na lepok a na to velmi nepomoze zatial ani brat enzymy na lepok.
Na mlieko naproti tomu su dnes uz kvalitne enzymy, co pomozu cloveku stacovat laktozu/mliecny cukor, aj mliecne bielkoviny/kazein a tiez mliecne tuky=maslo.
Takze s dostatkom enzymov na mlieko(milk, dairy enzymes) sa clovek dnes uz nemusi mlieku vyhybat.
Zl;e travenie nie je len vec probiotik, ale aj kyselin , enzymov a mikrovlaknin. Zo chybas treba doplnit, inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.

aspen3

Ahoj sssisa. Ak mas alergiu na mlieko tak nestaci nepit len mlieko. Nesmies konzumovat nic v com je mlieko. To znamena ani mliecne vyrobky maslo cokoladu atd. Vzdy musis pozerat na zlozenie. Ja som si napriklad dal nanuk a bol som odpisany aj na tyzden. Hnacky krce bolesti :-(. Takze to moze byt aj tento problem. Napriklad. Pomoze len tvrda bezmliecna dieta.

Ivka 1

Pravdepodobne ide o chronické hnačkové ochorenie.Na spomalenie motility čriev je potrebné držať bezzvyškovú diétu. Dobrý článok je o tom v časopise Báječná žena 35/2011.

sssisa

zase je to spät, brala som probiotika stolica bola dobra a naraz z nicoho nic aj ked beriem probiotika mavam hnacky z coho by to mohlo byt ??
moze vplyvat na to soja ked mam nan alergiu? lebo mam alergiu aj na mlieko ale to nekonzumujem vobec takze vylucene,,

tonton

10rokov,kazdy den hnacka.doktory10 rokov ma drzali v tom ze som celiatik a boom niesom ale se...m stale.zaujem o moj problem zo strany doktorou ziadna.len rada skusajte potraviny.ja ich skusam uz niekolko rokou.geneticky upravovane potraviny,zemiaky,maso,mixovanie genou zo zvierat s rastlinami.mikroflora v zaludku je stale rovnaka.lobby potravinarskych firiem na staty aby zvolnily kvoty na aditiva do potravin.a posledne ozarovanie v mikrovlnke.stop.skuuus ist na dedinu,pi kozie mlieko 100%bude ciste,stop kava.stop ciga,stop cokolada,plus vysadit stres ,pozitivne mislenie.male mnostva jedal,vsetko s mierou!!!dufam ze kazdeho stolica bude potom jak bacova palica.:)