Ako sa o vlasy staráte v lete a ako v zime?

sonka

katrins
- gliss kur je skvelý rad kozmetiky aj ja ho použ. Hl. tú movinku s proteínkmia zo šípkovej ruže. Súhl., ten strej, čo sa neopl. je skvely.
- vlásky žehlím, čo ich ničí, ale pred žehl. použ. prípravok z kaderníck. salónu,t ak aj ten robí veĽa, ale inakich ani nefénujem, češem len po umytňi, tak v poho.
- stylingové prípravky netreba používať len tie silno tužiace, tie ničia a vysušujú vlasy. Ale tie slabo tužiace vlasom ešte pomožu. Používala asom vosk s leskom od l´oréal. No ten mi vEľmi lepil vlasy a aj zaťažoval, síce boli lesklé, ale vymenila som ho za vosk od nivea diamont g. a po ňom mám ešte viac vlásky lesklé a vyzerajú aj prirodzenejšie.

katrins

ja sa o svoje staram tak ze si ich umyvam podla potreby 2-3x tyzdenne.niekedy sa ani necesem len prehrniem,nalakujem a ide sa! odporucam sampony znacky gliss kur. jednoznacne ten olejovy sprej na vlasy,ozaj skvela vec, ked mas vlasy poskodene a casto ich lakujes,gelujes,kulmujes,vyrovnavas alebo umyvas. ja mam vlasy po pas a su pekne aj vdaka tomu .... a je jedno co je leto alebo zima :D

vilaamalka

no vieš každy musi vyskušať iny pripravok na vlasy,lebo to čo vyhovuje mne nemusi predsa vyhovovať inym a naopak :-)

vilaamalka

ved pišem v zime každy 2 deň, v lete každy deń, a šampony menim tak každe 2 mesiace iny ale balzam použivam len od lorealu s cimenceranidom na suché vlasy . lebo ich mam farbene a aj tak sa mi mastia ale tento balzam ich krasne uhlasi a su potom krasne leskle a huste

sonka

vážne? mne treba praveže vlete viac vlasy umývať, lebo sa človek viac spotí, ale keĎ umývaš kaž. 2. deň, tak to sa ešte dá.