Zapálené analne žlazy u psov

Príspevok v téme: Zapálené analne žlazy u psov
janko hraško

chcela by som vedieť ako prechádzať aby sa psikom zapalovali analne žlazy aby sa s nimi nemuselo chodiť stale k veterinárovi, čo na to pomáha, nejake recepty alebo aj lieky z lekárne, lebo mne zatial v lekárni na to nič neodporučili , chcem odpovede od tych čo sa stým už u svojich psíkov stretli a ako to riešili

AnnaS

Nasa fenka mala nesktocnu alergiu plus analne zlazy boli prenas nocna mora.
Popis jej alergie neskutocne ju svrbely oci okolo jej ust ,niekedy mala po tele vyrazky. Analne zlazy sa jej upchavaly cim dalej tym castejsie.
Prislo mi ze je alergicka na vsetko i na vzduch.
Jeden uzasny vetrinar nam poradil tabletky APOQUEL 16mg
Moja fenka ma 20kg a berie polovicku tabletky kazdy den.
Nedokazeme si predstavit zivot bez toho.
Pre psika ktor ma alergiu na vsetko je to velka ulava.
Je to na predpis skuste sa informovat u veterinara ci by Vam to vedel zohnat.

Milan158

Už som bezradný a neviem čo mam robit ,mam 5 mesačne šteniatko amerického staforda ktorí má problemi s kožov ,vyrážky na ktorých mu vypadáva srsť ,nieje to demodex no ani jeden s 5veterinarov ktorých som navštívil mi nevie pomôcť a skúšajú iba rôzne lieky ☹️majiteľ psa mi povedal že sa jedna o analne vačky ,prosím vás môžu takéto vyrážky po celom tele spôsobiť analne vačky?

nadkaa

Pomoze vela pohybu, vlaknina, viac granuliek s vlakninou, vlocky o stravy a pravidelne vyprazdnovanie. My sme zo zaciatku museli chodit aj kazdych 5 dni. Potom sa to upravilo.

MMS KVAPKY

Ahojte, viem vam napisat, co vasim psikom ale aj VAM zarucene pomoze, to vam garantujem..MMS kvapky od Jimma Humbla..nastudujte si to..LIECI TO VSETKY CHOROBY!

vilaamalka20

no mojmu psikovi sa vdaka bohu stalo len raz ale to som s nim bola u veterinara a ten mu to tam vyčistil a dostal lieky a ja som mu doma davala do zadku take vazelínove čipky ,ktoré sa davaju detom a pomohlo mu to, kupila som ich v lekarni

jazvečik

moja mala Labka ma 5 mesiacou aneustale sa vrti dokola a chce si chitit zadok,a knuči pri tom.. neviem co mam robit veterinara som uz zavolal ...je mi jej luto :( nestalo sa to už niekomu??

čivavka

ivka 1 chcem sa len spytat, či to naozaj zaberie, pretože sa nemôžem divať na to ako sa chudiatko moje trápi. ivka 1 prosím napíš mail

vox

awojte..moj hafko anglicky kokerko ... ma tesne pod analnym otvorom vytvoreny taky "kvazi" vacok,hrcku,ktora mu neustale krvaca..a nevie sa mu tam vytvorit chrasta.zverolekar mu to chce vyoperovat,ale vraj je riziko ,ze sa nepreberie.. :( poradte nieco prosim:( su to zrejme zapalene zlazy .ach jaj...dakujem!!

Xena

stx....moj psik žerie granule ale požerie aj kostičky, lebo stary ktorého mam už 13 rokov požerie všetko od ovocia po zeleninu , kosti, sladke, doslova zošrotuje všetko a nikdy to nemal a tento maly ma len rok a už sa mu to stalo