som tehotna

dadada

Tak mne bolo zreteľne vidieť bruško už v treťom mesiaci a také isté bruško ako ja v treťom, mala moja sestra až v šiestom. Takže je to totál individuálne, detičky sme mali pri narodení rovnaké cca 3,5 kg.

machulka006

palomino - nadovka, alena alebo ala14, je tá istá osoba, a dala som si tú námahu a zistila som si že minimálne už dva roky každý mesiac prepadá svojej paranoji že je tehotná. a vieš čo, vôbec nejde o nejakú trápnu teenagerku, je to dospelá vydatá žena...
takže asi tak. chápeš,vždy tu každého presvieča že má príznaky a pod. ale nejak jej nedopína, že ak má tie jej "príznaky" každý boží mesiac a vždy nakoniec menzes dostane,asi to nebudú tehot. príznaky ale PREDMENŠTRUAČNÝ syndrom, prípadne prejavy totálne stresu a paniky.

machulka006

NADOVKA: PRECO NEVYHLADAS KONECNE NEJAKEHO PSYCHOLOGA, PSYCHIATRA ALEBO NEJAKU ODBORNU POMOC ? ? ? POKIAL DOBRE VIEM , UZIVAS ANTIKONCEPCIU REGULON A PRED TYM SI BRALA MERCILON A UZ MINIMALNE DVA ROKY OD TEBA NA NETE VKUSE NIEKDE NACHADZAM PRISPEVKY ZE SI URCITE TEHOTNA ZE MAS PRIZNAKY A PODOBNE. JA BERIEM ANTIKONCEPCIU TIEZ, A PODOBNE STAVY (AKOZE TI EPRIZNAKY MAM AJ JA). JE TO BEZNE, ONO SA TO ZVYKNE NAZYVAT AJ PREDMENSTRUACNY SYNDROM. NECHCEM SI ANI PREDSTAVIT KOLKO PENAZI SI UZ VYSOLILA ZA TIE TEH. TESTY, SI SI RADSEJ NIECO PEKNE MOHLA ZA TO KUPIT A NIE SA STALE TESTOVAT. PRECO POTOM BERIES ANTIKONCEPCIU KED SA USTAVICNE VYHECUJES ZE SI TEHOTNA ? ? ? A AK MAS S TYM TAKY PROBLEM, PRECO NEPOUZIVAS POTOM RADSEJ AJ KONDOM ALBO PHARMATEX? ? ? TOTO UZ FAKT NENI NORMALNE, UZ MINIMALNE DVA ROKY STALE KAZDY MESIAC NA BARSAKYCH FORACH STRASIS ZE TENTOKRAT SI UZ NAOZAJ V TOM. TVOJA GYNEKOLOGICKA SA Z TEBA ESTE NEZBLAZNILA ? ? ? A ESTE K TEJ TVOJEJ OTAZKE, NIE NIE SI TEHOTNA, NA KAZDOM TESTE JE VIDIET DVE CIARKY PO UPLYNUTI NEJAKEJ DOBY. TEST JE PLATNY LEN 5 - 10 MINUT. MAS TO VZDY NAPISANE V LETAKU. A NAVYSE, NEROZUMIEM PRECO NA TEST POZERAS PO PIATICH HODINACH ...
PROSIM TA, NAOZAJ SO SEBOU NIECO ROB, LEBO TIETO TVOJE PARANOJE NIE SU UZ NORMALNE. HOVORIM TI TO LEN PRE TVOJE DOBRO...

neva

livka nehnevaj sa, ale prečo také reči? Ak sa cíti pripravená mať dieťa, tak jej môžme len gratulovať. Vôbec si nemyslím, že sú s deťmi len starosti a oštara. Je krásne byť matkou, starať sa o malého anjelika, poskytnúť mu ochranu a teplo v náručí, odvďačí sa čistou láskou, akou môže lúbiť len nevinné dieťa svoju matku. Mám dve dospelé deti a viem o čom hovorím. Prvé som mala v 20-tich a druhé v 25. Vtedy to bol uplne normálny vek a nemyslím si, že by som o niečo prišla.

palomino

Nie si to nahodou ty, co strasis kazdy mesiac po vsetkych forach? Prepac, ale neviem, ci si psychicky v poriadku, ze si kazdy mesiac robis tehotenske testy, priserne sa bojis otehotnenia a pritom sulozis...kazdy ti vsade pise, ze tehotna nie si, napriek tomu stale panikaris. Test po pouziti patri do smetneho kosa. Ked mas pochybnosti, navstiv gynekologa, to bude istejsie ako ta diagnostikovat cez internet.

nadovka

Ja viem ale prečo tá druhá čiarka, nikdy sa mi to doteraz nestalo. A naviac mám aj príznaky:časté močenie, veľmi veľa slín, bolestivé prsi. Tak neviem či mu mám veriť? Čo keď som tú čiarku len nevidela lebo bola veľmi slabá a viditeľna až po uschnutí?

palomino

nadovka, test je platny vtedy, ako pisu na letaku. Cize sa nanho vymocis a po danej dobe nanho pozries. Koniec. Po 5 hodinach nema uz absolutne ziadnu platnost.

nadovka

Blahoželám. A kedy a ako si zistila že si tehotná? Testom a aký si použila? Boli tam hneď 2 čiarky? Lebo ja som si urobila , najprv len 1 čiarka a teraz po 5. hod. jasne viditeľná aj druhá. Som teda tehotná?

predsa ja

to livka a pipapendi: to len preto ze ma len 19 si myslite ze nebude vediet vychovat dieta? kebyze mala 16, tak nepoviem...ale ved 19 je uz dost rokov

klokanka :)

ahojcek, gratulujem k babinku :))) aj ja sa moc tesim, ze sa v svojom veku chystas na babinko...je to uzasne....kto nezazije, ten nepochopi...uzasne daco mat ho v takomto veku...co tam po kariere a pod.veciach...vyska sa da spravit aj s detmi (viem, o com hovorim), ale dieta po vybudovani kariery sa zvykne dost tazko uz... drzim ti palceky :))).... nech to vyjde :)))