Prvykrat gynekolog

Príspevok v téme: Prvykrat gynekolog
dadinka

Awojte ludia mam 16 rokov a partnera sktorym som uz rok a vedieme sexualny zivot a uz je nacase aby so si dala predpisat tabletky lenze problem je ze u gynekologa som este nebola a bojim sa vysetrenie ani nie vysetrenia ako samotneho ale ze ci neboli ked ma bude vysetrovat s vnutra ci ma potom vysetreni nebude boliet viete co.Lebo tam nebudem ani vlhka nic a ked domna nikne pristrojmi tak ci to neboli potom dakujem za kazdy prispevok .

inulienka123

Ahojte.Prišla som Vám povedať že ja už za sebou všetky vyšetreia mám.Bola som tam prvý krát po 1. menštruácii.Mala som 12.Najprv som si sadla do takého kresla a tam boli také držiatka na nohy.Gynekolog mi sondičkou tam vbehol a pozeral ma z vútra.Potom som bola na sone.Tam som si ľahla musela som si vyzliecť blúzu a podprsenku mi doktor povedal že u nich potrebuju vidieť aj prsia.Tak som si aj podprsenku musela vyzliecť.Brali mi vyter z maternice a na zaver taka volovina.Doktor mi povedal že ma idú očkovať ady som zdravo porodila.A potom mi skontrolovali vaječníky a ešte sme museli povedať že či som mala ešte predtým nejáke gynekologycké problémy.

laura22

neplatí vždy že gynekolog je citlivejší ako gynekologička, viem z vlastnej skúsenosti, ked ma vyšetroval doktor, no hotový sadista a to bol dosť mladý, tak som u neho čakala citlivejší prístup, ale už k nemu nikdy viac, a naopak doktorka bola neskutočne milá a citlivá a niekoľkokrát sa pýtala, či ma to bolí a že mám povedať ak hej

linduska

Tibike mas pravdu. Zeny si chodia ku gynekologovi uzivat. A urcite aj ten gynekolog robi vysetrenie s cielom privodit pacientke orgazmus. No to aby som sa hned isla objednat ;)

macka26

tibike... si velmi obmedzeny... a bud si taky mlady ze nemas o urcitych veciach ani paru alebo taky chory na hlavu ze si nedokazes realne vykreslit par veci... to sa da inak aj liecit