hak a tehotna?

marlen265

lenze ja som nemala sex v 7dnovej pauze na zaciatku ale na konci,,, v posledny den pauzy ked uz mi koncili kramy

petra-machulka006

nestrašte ju... v sedemdňovej pauze sa otehotnieť nedá, keďže v tele klesá hladina hormonov...na to aby sa ti uvolnilo vajíčko, by ti tá hladina musela stúpať...vôbec sa neboj... predpokladám, že menštruáciu dostaneš tak o 3-4 dni od poslednej tabletky, tak za ten čas určite neotehotnieš...
ak chces, psýtaj sa aj na antikoncepcia.com, ale otázky tohto typu tam chodia denne, alekár vždy odpovie tak isto : aks i tabletky brala poctivo tak ani v 7dňovej pauze nemôžeš otehotnieť...

Hapacabanna

Pocas 7 dnovej pauzy(ak ju aj beries pravidelne),je pravdepodobnost ze mozes otehotniet,ale je velmi mala..No boli aj take pripady.

cocoo

tehot. testy su citlive na ludsky choriongonadotropin, ktory sa tvori u oplodnenych zien. zriedkavo sa ale moze vyskytnut aj v moci zien, ktore nie su tehotne. takze vlastne dve ciarky nemusia znamenat nic :) pocas 7 dnovej pauzy neotehotnies, ak si brala HAK pravidelne.

jupi

no test neviem lebo poznam dievca co si robilo test pocas brania hak a mala dve ciarky :-) strasne sa zlakla ale potom sa zistilo ze to bol omyl...takze ten test asi nie je presny...a k tej 7dnovej pauze.. ked beries hak poctivo nemala by si otehotniet..ale nic nie je 100percent, nemala by si.. nechcem strasit ale mam kamosku co otehotnela pocas 7dnovej pauzy prave...ale tychto pripadov asi nie je vela..takze ako vidis velmi ti nepomozem len som ti napisala skusenosti..