Urologický/gynekologický problém?

Príspevok v téme: Urologický/gynekologický problém?
thanks

Ahojte. Už asi 2 mesiace sa liečim. Mám problém pri močení. Nič ma nepáli, nereže, nemám krv v moči. Len vždy na konci ma zabolí. Navyše ma to niekedy bolí aj pri obyčajnom sedení. Niekedy aj akoby svrbí. Teraz mám už pocit, akoby to bolo v tom zhybe, ktorý sa nachádza hneď vpredu, pred pyskami, pred vchodom do pošvy. Niekde vo vnútri. Neviem čo mi presne je, lebo urológ povedal, že mám netypické príznaky, ale naposledy mi kultiváciou zistil prítomnosť kožnej baktérie Staphylococus sp., tak mi dal Sumamed. Okrem toho som nedávno bola aj u gynekologičky, lebo ma nezvyčajne boleli vaječníky. Povedala mi, že to vyzerá tak, akoby už doznel zápal pravého vaječníka a nasadila mi lieky, ktoré pomôžu aj na mechúr aj na vaječník. Ešte stále ich užívam, ale mám aj tie nezvyčajné pocity. Už neviem, čo mám robiť. Urológ povedal, že mi to asi prechádza zo ženskej strany na močový mechúr. Ja mám pocit, že som najprv mala problém s mechúrom. Neviem, či mám podráždený mechúr od sexu, alebo čo. Mali ste niektoré podobný problém????? Myslíte, že budem dakedy v poriadku????

Hurvinek125

ako sa tak čítam, tak je hrozne veľa ľudí, ktorý majú problémy sa zápalom močového mechúra, tak som rada, ze v tom niesom sama .. to ma to chytilo minulý týždeň a vôbec som sa toho nemohla zbaviť, až ešte len vcera mi v lekárni odporučili Uroval manosu dneska už sa sa konecne cítim na pery .. né sice uplně dobre, ale rozhodne peru, nez tie predchádzajúci dni .. nekdy sa sa tá bolesť naozaj nedala vydržať :-(

Kalin

Zdravim vsetkych, casto som mávala zapáli močového mechúra i neprijemene svrbenie pri močení me to neskutočne Pálilo a bolesť bola takmer neustále. Nie som moc typ cloveka čo da na rôzne čaje a bylinky a babkine rady. Tak som vyskúšala pár bežne dostupných liekov ktore sa daju bezne zohnať. Vyskúšala som toho naozaj hodne. Niektore sa vobec neosvedčili ine mi pomohli len trosku. No ako najlepší zo všetkých možných ktore som vyskúšala mi nakoniec vyšiel UROVAL manosa AKUT od firmy Valosun. Kazdemu moze zafungovať niečo iné, ma naozaj pomohol tento liek. Veľa stesti :)

dOmCuL@TkO

Ahoje:)nio ja som mala take podobne problémy.ja som mala klinicky zapal mocového mexura(krv v moci+palenie+rezanie)a dali my nato take iste tabletky jak tebe!ale ete predtym ako mi to zistili ma stale pobolievalo podbrusko.a pak som najprv sla ku gynekologicke a ta povedala ze vse je OK.a pak bum a moc.mexur:(a urolog sa ma spytal cit som mala uz sex..to boa prva otazka!bo pri sexe sa bakterie co mame v posve co sa prejavuje výtokom sa prenesu nepatrne do moc.cies a vyvolaju pak taketo sarapaty:(a pak uz boo ok len som pak prestala dobre mocit takze mi zase dali lieky a odtyx som mala pocit ze musim kazdyx"5min"ist na WC...a ted ked uz som mala"pokoj"mam ted pocit ze ma to tam rosku zacina svrbet:( :( :( ......ale vis co mi urolog povedal??ze vsetko je psychika!a to je pravda...a ete jedno-nebojte sa to povedat mame abo ist k doktorovi!!!

daria29

dobrý den dámy.čítampríspevky, o svrbení,pálení,bolesti,zápaloch, aťď...jasné je,vždy treba ísť k lekár.lebo ženské problémy sa neoplatí len tak liečiť cez internet!žena je dolu otvorená,to je brána do tela.já Vám chcem dať do povedomiaANIONOVE vložky,nainternete sa môžte pozrieť winaliteslovensko.sk.su to vložky na liečenie,po operáciách,po pôrodoch,výtoky,svrbenie,zápalymoč.ciest.aťd,používaju saaj ako preventívne,na imut.systém,ničenie baktérii po pohlavnom styku,po kupanísav bazénoch .aťd.Anyony sa zo stabilizovanéhočipu uvolnujú,tie ničia baktérie.ja sa tým zaoberám ,ak chcete poradiť ,za to nič nedáte,ozvite sa.

cicusik01

ahojte baby! davajte si k veceru horuci ale vazne horuci kupel , namocte si hlavne chodidla, podbrusko! horucou vodou. rychlo sa zabalte a bezte pod perinu a spat! rano to je ok... malo sexu! sex zanasa bakterie do mocovej rury, neliecenie moze vyustit do ladvinovej koliky a to je asi to najbolestnejsie, co vas moze v zivote postihnut! verte mi! cele vianoce som prelezala na antibiotikach s tym , ze som sa modlila aby mi netrebalo casto na malu potrebu! a v zime! ziadne bundicky nad pupok, a hlavne poriadnu zimnu obuv a aj trojo ponoziek! odvtedy si musim zaklopat, som ziadne problemy nemala! dajte na mna

deky

ahojte, mám problém s predkožkou, doteraz sa mi dala bezproblémov stiahnuť úplne nadol ale teraz je to bolestivé, na predkožke mám taký červený pásik a strašne to bolí, neviete mi poradiť,prosím vás...:)

quidko

Mám podobný problém ako thanks.
Všetky testy sú čisté, som zdravá ako repa, rodidlá sú v poriadku a - a keď sa vycikám, na konci mám, ale len občas, pocit, ako keby som mala na konci močovej rúry tuhú kvapku, ktorá nestihla vytiecť... ani to nebolí, len ma to tak nutkne by som povedala.
Ak sa chlamýdie dajú získať len pohlaným stykom, tak ich na 100% nemám. Inak môj gynekológ mi ani nerobí stery, lebo vraj načo, ak nemám sex. Moč bol čistý, sono v poriadku...
Málo vody to tiež určite nie je, pijem toľko, že moja mama trpí fixnou ideou že mám cukrovku. (Ale testy na cukor sú zakaždým v poriadku) tak neviem. Skúsila som Urinal, ale sama neviem či zabral... Občas je lepšie, občas horšie...