Kde srobím chybu?

Príspevok v téme: Kde srobím chybu?
silvus

Ahojte, chcela by som vedieť, kde robím chybu v mojom jedálničku, keď jem pomerne striedmo a mám aj mierny pohyb. Napíšm tu konkrétny jedálniček napr. zo včerajška, ostatné dni sú podobné. Takže:
Raňajky: asi o 7.00 hod. - cottage cheese, graham. rožok, čaj
Desiata: o 9.30 hod. - 2 jablká, káva s mliekom
Obed: o pol 12 hod.( stravujem sa vo Vegetke, kde varia zdravo) - pšeno s cícerom a zeleninou, 2x mrkvový šalát
Olovrant: o 15.30 h. - jablko, káva s mliekom
Večera: o 17.00 hod. - pohánkové vločky, biely jogurt, ovocie
2.večera: o 19.30 - znova vločky s bielym jogurtom, melón

Ešte niečo všeobecne: mlieko pijem málo, len do kávy, nikdy nie plnotučné, jogurty jem len biele, jem veľa kyslomliečnych výrobkov, len celozrnné pečivo a chlieb, veľa ovocia a zeleniny, čaj ani kávu si nesladím, sladkosti nejem vôbec ani sladké varené jedlá, mäso asi len 1xmesačne,aj to len kura alebo rybu,porcie si nedávam veľké, také primerané .....tak kde robím chybu, keď sa mi nedarí schudnúť? Nepotrebujem zhodiť veľa, len asi 5-6 kg.
Ja si myslím, že buď mám spomalený metabolizmus (držala som rôzne drastické diéty, a to dlho), alebo to chce viac pohybu, viac tekutín...?
Prosím neviete nejaké rady na spomalený metabolizmus, ako ho znovu nakopnúť? Ďakujem

knjaz varggoth

a este ku kulturistom/kám...na sutaziach a na obrazkoch co ste videli maju pod 5 percent tuku co sa vam len tak nepodari takze aj keby ste mali velkee svaly nebude ich vidno

krasotinka

ako naopak? do kelu sry :D mala som priatela kulturistu a nejak tak mi to hovoril.. alebo nie? neviem uz :P
no, podla mna sa tuk ani formovat neda :) a presne ako hovoris.. baba moze vazit 60 kil a moze byt stihla ako prutik, ale vacsina tej vahy su svaly.. a moze byt rozkysnuta ako buchta, a ma sebe samy tuk :)

knjaz varggoth

kraasotinka vystihla si to presne az na to ze si to povedala uplne naopak...optimum je 10-15 percent...u zien do 20 max...a neviem ako vy ale mne sa paci viac zena ktorej postavu formuju svaly a nie tuk, aj chude zeny mozu mat vela tuku a preto maju neforemnu postavu...a zeny sda boja ze im od cvicenia narastu svaly lenze to nieje mozne pretoze zenske telo je uplne ine od muzskeho ...kulturistky z casopisov beru steroidy, bez nich zeny velke svaly nebudu mat...a ten jedalnicek nieje dobry ale chudnut sa da aj ked budete jest 3x tolko len treba vediet ako na to...poznam baby co sa dlho stravovali len o vode a par rozkoch denne a potom mali z toho cely zivot problemy...a uplny zaklad je vyradit jednoduche sacharidy v diete...bez toho to tazko pojde...sacharidy len vo forme ryze vlociek a podobne...je to jedno ci su to bio veci alebo nie..netreba zabudnut vela pit(v lete v pohode aj 4-5l !cistej vody!) a niaky vitamin a mineral sa tiez hodi...a samozrejme pohym..idealne je sklbit posilovanie z aerobnou cinnostou (beh, bicykel, plavanie ...)

velvet

Ahojte kočky.
Potreboval by som od vas rady ... .
Co hovorite uprimne na toto:

www.velvet.estranky.cz

Ak mam chudnut pri tomto type postavy.
Bojim sa cvicenia, pretoze si myslim, ze si dolne partie len zosilnim.. .
VDAKA :--)

sosve

som žena a mám výšku 170 cm, váhu 70kg a konfekčnú veľkosť 40. Akú máš konfekčnú veľkosť ty? Nemyslím si, že váha je to správne meradlo. Mala som obdobie, keď som vážila 65 kg, ale konfekčná veľkosť bola 42. Klikni na -odkaz odstránený- a skús vyrátať svoje BMI. Podľa tebou uvedených údajov mi vyšlo 19,3. Ideál je medzi 20-25. Ty si pod hranicou, takže tvoje telo ťa reálne nechce pustiť nižšie. Je už nahranici, keď začína mať tendencie k zdravotným problémom a ku kolapsom. Ak si naozaj myslíš, že musíš ešte schudnúť, je načase sa obrátiť na odborníka. A ver mi, v stravovaní chybu nerobíš. Myslím , že tá chyba je len v tvojom uhle pohľadu.

krasotinka

knjaz varggoth je zrejme jeden z tych kulturistov, ktori maju na sebe minimalne mnozstvo tuku (mimochodom, primerana hodnota je 17-24% z celkovej hmostnosti) a ked chudnu, tak zo svalov - tzn, ze musia obmedzovat prijem bielkovin, aby im svaly nerastli, ale nemoze jest cukry, aby sa nepremienali na tuk.

pusate

kňaz, ja som schudla 10kg a už nemám tuk a neni dobré ked vylúčim zo stravy všetok cukor,lebo by som mohla dostať cukrovku a škodí to aj cukor je potrebný a ovocie je ZDRAVE aj ked ho obsahuje,tak je somarina nejesť ho a navyše má málo kcal/100g a obsahujevlákninu na prečistenie organizmu,ale zas netvrdím že nejesť bielkoviny aj ja som jedla aj bielkoviny ale aj sacharidy!aj tie sú potrebný zdroj energie pre život!!! a nesúhlasím s keždou takou blbou diétou ktorá ich úplne vyradí a nikdy by som nič také nedržala

knjaz varggoth

najradsej mam ked niekto "peekne schudne" z 35 percent tuku na 33 :D a chvali sa vsade ze som schudla 2 kilo