srdce

RNG

drobne nepravidelnisti v biti srdca obcas ma velmi vela ludi.
Ja to ovladam volou, tak ako som sa to naucil od mojej mamy, akonahle citila tlak od srdca, zastala a doslova vypla na pol minuty. Srdce sa ukludni a naskoci do normalneho rytmu samo, ked z neho zoberies zataz a relaxujes=vypnes na chvilu.

petra-machulka006

mám podobný problém ako rastom...preskočí mi občas srdce... Ale kardiologické vyšetrenie bolo ok, krvný obraz tiež, so štítnou žľazou iež nemám problém... a tiež sa to zhoršuje keď som v strese, prípadne keď si dám šálku silnejšieho čierneho čaju...
:( aspon viem, že nie som sama s takým problémom

rastom

mam podobne problemi, obcas mi srdce akoby preskoci. ekg neukazalo nic, komplet krvny obraz, stitna zlaza...tiez nic. ked som v strese je to horsie a pomaha mi pravidelna tel. aktivita. ak je najhorsie tak magnesium.

doktor smrt

Nazdárek Pavol,predpokladám,že si už absolvoval rutinné vyšetrenia srdca ako je EKG,holter a nezistilo sa nič.Ja Ti odporúčam vyskúšať či Tvoje ťažkosti so srdcom pretrvávajú aj pri zvýšenej námahe.Ak pri zátaži problémy nenastanú,zrejme sa jedná NCA prípadne o niektorý z druhov srdcových fóbií.Väčšinou vznikajú po zvýšenej psychickej aktivite a následnom doslova preťažení organizmu,alebo po užití rôznych dráždidiel ako sú nikotín,kofeín,alkohol,drogy,čokoláda atď ...ale keďže nepoznám Tvoj zdravotný stav je pomerne ťažké, viacmenej nemožné stanoviť diagnózu.No vrele ti odporúčam zmeniť svojho obvodného lekára ak Tvoje problémy pretrvávajú a on nie je schopný ich riešiť.PRAJEM VEĽA ÚSPECHOV V ĎALŠOM ŽIVOTE BEZ SRDCOVÝCH ARYTMIÍ!!!!

freid

aj mne povedali, ze je to od chrbtice ... a bola som na ekg ... kardio... .
Ze taketo priznaky ma strasne vela ludi a najcastejsie je to chrbtica.

fidusa

ahojky..ja mám tiež nepríjemné pocity, občas bolesti okolo srdca..a pichanie..mám aj prolaps mitr.chlopne.ale lekár mi tvrdí, že je to vraj od chrbtice..a občas sa mi aj ťažko dýcha.. má niekto podobnú skúsenosť????

ethel

robili ti aj ekg?Odporúčam ísť na kardiol.vyšetrenie a dať si pripojiť Holtera,to je vlastne ekg na celý deň a na druhý deň sa to vyhodnotí.....