dodo zomrel...

RNG

sisina, prevencia, to je to co treba adresovat najprv, nie len potom liecenie, ked mame znicene zdravie nespravnou zivotospravou.

sisina

baby: je dobre, ze sa o tom pise. Pre nas ostatnych je to okrem ineho aj akesi varovanie a zamyslenie sa nad sebou a svojim zdravim, aby sme viac dbali na prevenciu a zdravy zivotny styl.

iwa

aj mne je to ľúto. Bohužiaľ aj herci sú ľudia a tiež umierajú. Keď umrie známa osobnosť, je to akoby umrel člen rodiny. je to smutné.

sisina

Aj ja som bola z tejto smutnej spravy sokovana. Verila som, ze sa z toho dostane. Je to smutne, kolko dobrych hercov zomrelo v poslednych par rokoch...Krajicek, Satinsky, Kolinska, Filip, Radic a mnohi dalsi...a vacsina na rakovinu.

miselka

docolomanskeho som registrovala, ale zase nemozem pvoedat ze by som ho nejako oblubovala, pretoze mame vela dobrych hercov.. no ked som pocula v spravach o tom, ze zomrel az mi husia koza naskocila a mraz prebehol po chrbte..fakt je strasne, ako ta rakovina behom niekolkych mesiacov odstavi na druhu kolaj. no niektori ludia si k tomu dopomozu aj sami..cest jeho pamiatke