priberá sa z kávy 2v1?

sisina

Na obale mas napisane aj KJ a co sa tyka obsahu kavy v jednej porcii je iba 8-10 percent kavy, co je fakt zanedbatelne mnozstvo, to ani nie je kava, skor kakao... Ja ju tiez pijem, ale zacinam obmedzovat, kvoli tuku, je to nezdrave,tak si ju teraz delim na polovicu a dosypem si lyzicku nescy do toho atrosku mlieka.

majkaaa

Myslím si,že ti jedna,dve také kávy denne nemôžu ublížiť,aj keď obsahuje tuším tiež cukor.Urob kompromis,daj si kávičku ak ti chutí,ale odopri si výťah,choď pešo z práce či zo školy a máš to.

narcisova:-)

lenze vselijake tie 2in1 ci 3in1 obsahuju vacsinou len minimum kavy..to uz si daj radsej beznu kavu a mozes aj trosku nizkotucneho mlieka..aspon si mozes byt ista,ze z takejto kavicky isto nepriberies:)

jablonkaa

stuzeny tuk je predsa obsiahnuty prave v tej smotane, ktora je obsahom kavy 2v1. stale plati rovnake pravidlo. pribera sa, ak je energeticky prijem vyssi ako vydaj.
mimochodom, ja pijem 3v1 a nepriberam. mam dostatok pohybu a okrem spominanej kavy, ktoru mam 1x denne, pijem este nesladenu nescu a jem normalnu stravu bohatu na zeleninu a ovocie.