astor natural fit

Príspevok v téme: astor natural fit
saoirse

Kupila som si tento puder pred niekolkymi dnami a cela natesena som prisla domov, ze si ho vyskusam a konecne budem spokojna. Nielenze nesplnil to, co slubobal - prisposobi sa farbe pleti (zostala som po nom cervena) a kryci efekt takmer ziadny ..A to som si myslela, ze za 339 Sk to nebude nejaky podvrh. stalo sa aj vam ze ste takto naleteli?

yayka

Ja som si kupila tento puder tiež a som s nim maximalne spokojna. Nikdy som velmi pudre neoblubovala, pretoze som bola po vacsine vlakata, ale tento je pre mna viac nez dobrý :) ale sto ludí, sto chutí
:)

martina25

Ja som si kúpila antibakteriálny a zmatňujúci púder z lekárne. Stál 222 sk. a je výborný. Používam ho už rok a naozaj plní svoj účel.

mirka1111

tak ja ešte porozmýšľam že aký make-up si nakoniec kúpim. veľmi by som chcela ten max factor, ale predsa len je to 500 korún. ja nemám až takú zlú pleť takže mi toho s make-upom netreba až tak veľa prekryť. ale chcela by som sa opýtať či je dobrá ceruzka na oči od max factor. lebo ja sa stále maľujem s čiernou ceruzkou, orámujem si s ňou celé oko, a už mi naozaj ide na nervy ako sa mi po hodine ceruzka pod okom rozmaže a vyzerá to otrasne. to už nikdy viac, do čiernej ceruzky na oči som ochotná zainvestovať hocikoľko peňazí, len nech nájdem konečne nejakú kvalitnú. tak poraďte :-)

mirka 23

Max Factor nie je drahý. Veď keď si kúpite Astor - sú to vyhodené peniaze a aj tak si musíte kúpiť ďalšiu vec,m kvalitnú. Takže v konečnom dôsledku ste zaplatili viac ako za Max Factor. A je to investícia raz za čas, veď púder je vec, ktorá vydrží veľmi dlho. No a náhodou som si včera kúpila korektor od Max Factor. Dovtedy som používala Gosh, ale dala som si poradiť od predavačky. Je super. Cena za Gosh - 200sk, Max Factor - 330sk, ale doma som si všimla, že Gosh - 2,5g Max Factor - 8g!
No ale je to len môj názor. Viem že nie každý si môže dovoliť drahšiu kozmetiku, ale myslím si, že keď má niekto na Astor, tak si môže trocha doplatiť aj za Max Factor.

saoirse

mirka, manhattan som vobec neskusila ale vies ... ak chces ten astor skusit tak ho skus, predsalen kazdy ma iny typ pleti ale rozhodne neskusaj natural fit, farbi na oranzovo a blbo sa nanasa, s mattitude nemam skusenosti, tak ti neporadim ale astor by som radsej nekupovala hm .

mirka1111

no to ste ma veľmi nepotešili.. akurát si plánujem kúpiť ten make-up astor mattitude. ale asi si ho už nekúpim. tak poraďte niečo iné, viem že max factor je dobrá značka ale toľko peňazí naozaj nemám. a značka manhattan? aké sú tam make-upy?

saoirse

katulka, to mi je luto, vdaka vlastnej skusenosti viem, co je to vyhodit peniaze za kozmetiku, do kt. vkladas nadej a potom to za nic nestoji Tiez som sa zamyslala nad mattitude a anti shine, ale vidim, ze zrejme nema zmysel minat peniaze na astor.
Max factor je dost drahy na to, aby soms i dovolila s nim experimentovat, bojim sa ze sa mi stane to,co s astorom a loreal nemam moznost v sirom okoli zohnat. Miss sporty je katasytrofalna zancka co sa tyka make upov - nikdy viac.

mirka 23

Astor nie je dobrá značka. Lepšia je podľa môjho názoru Max Factor alebo Loreal. Astor vychvaľujú kočky, čo doteraz používali Miss Sporty, no a potom to tak dopadne...

katulkaaa

Mna tak sklamal make-up Mattitude od Astor. Vraj 16 hodin bez lesku a podobne...No ja sa lesknem uz po 1 hodine. A tiez mam puder od Astoru - anti shine a tiez ma sklamal.