zabudanie

Príspevok v téme: zabudanie
nanervy?

mam problem, mam 46. a mam pocit ze zabudam, kde co polozim, schovam a pod. Vsetci sa mi smeju, ze starnem, ale mne sa to smiesne vobec nezda. Skor sa obavam nejakej zacinajucej choroby.
Co s tym robit_ Da sa nejakym vysetrenim zistit ci nejdem do alheizmehr alebo nieco podobne ??? Da sa nejakym sposobom zlepsovat cinnost mozgu ?

RNG

gingko, extrakt z hroznovych semien, vinpocetin, huperzin, lecitin, fosfadidilcholin, DHA(ryby, vitaminy B...
Mozog sa da stimulovat a prekrvit rozne.

Ivka 1

Na ťažkosti s pamäťou sú veľmi dobré
nenasýtené mastné kyseliny,ktoré sa nachádzajú hlavne v olejoch studenovodných rýb. Tiež je dobré užívať
Ginko Bilobu.

dd

ahoj Maria :) no jasne, spinka..hmm..uvidime, mozno vyskusam :)..ale urcite sa planujem vratit ku krizovkam ked bude dcerka vacsia:) to ma velmi bavi.

lizanka

aj ja sialene zabudam, a to mam 16 rokov. ale mama hovori ze mam svoj vlastny svet, preto vacsinou ani nevmimam co mam robit a kde som co dala.

vecernica

myslim ze urcite sa da vysetrit altzhaimer. Treba to povedat obvodakovy ten by ta mohol poslat za neurologom.Lecitin a ine zlepsuju vykon mozgu.Ale zacala by som u toho neurologa. Maju metodiku bud EEG alebo Magnet rezonanciu.mozno by mohli byt vidiet zmeny v mozgovej kore.Inak vynikajuco sa tejto problematike venuje film Iris {povodne znenie,v slovencine neviem ako sa vola}.Odporucam si ho pozriet.Ak by to bol altzh. je jeho skory nastup zavysli od stresu.Cize co najmenej stresu prajem

[zruseny12]

dd,no ja neviem ci to ginko funguje,ale pisu tam,ze zlepsuje pamat...a este aj rybia oleje dost chvalia...ze su velmi dobre...:0))))....inak ako mala spi?

dd

ja mam 23 a tiez sa mi z mojho pohladu dost casto stane, ze zabudnem, kde co polozim a potom to hladam, alebo zabudnem cosi urobit, zobrat a pod..lustievala som aj krizovky(vsetko od radu, co prislo, od malovanych, cez klasicke, az po osemsmerovky..), vela..teraz uz nie, pri malej dcerke na to nemam moc casu..citanie nemam rada, takze v podstate knihy necitam..a ginko som este neskusala..