AKNE - ZAPCHA - CHUDNUTIE

Príspevok v téme: AKNE - ZAPCHA - CHUDNUTIE
odporucam

Vsimla som si tu temu Chudnutie - pomaly ale isto. Tato tema hovori o jednom recepte, ktory vsak nie je iba na chudnutie, ako uvadza autorka temy, ale je vyborny aj proti zapche a krasne cisti plet, takze ucinkuje aj na akne. Kto ma tieto problemy, odporucam pozriet si tu temu. Je tam o tom napisane viac. Ja to konzumujem uz vyse roka a som naramne spokojna. Zacala som to povodne jest kvoli akne, ale ma to aj tie dalsie dva ucinky, ktore som uviedla v nazve tejto temy.

diva

no je uplne samozrejme, ze to, co ucinkuje na zapchu, resp. co zbavi cloveka zapchy, to cisti aj plet. takze jasne, ze to musi pomahat aj na akne.

viliam=d

malovec (Vilo) ... sorry viliam ... to roby tak ze si kazdee raaaano luchne 1 Deco okeni (dufam ze to neni ziadna reklama.)

jajka

ako som si to teraz pozerala na tej stranke o chudnuti, tak je to takmer na sto percent jedlo, ktore jedol moj brat ked mal akne. chodil na alternativnu liecbu a toto bolo sucastou liecebneho programu. je pravda, ze sa mu akne vyliecilo, ale do akej miery pomohli lieky a do akej toto jedlo, to sa da tazko urcit, lebo robil aj jedno aj druhe.

navig

a kde je tam ten recept? ja som ho nenasla. pozerala som si tu temu, ale pisu o jedle, ale neviem akom. ziadne jedlo som tam neobjavila.

sana

odporucam, keď si všimneš všetky príspevky z tej témy o ktorej píšeš, uvidíš, že sa tam spomína, že je to aj na zápchu a tuším je tam spomenuté aj akné.