mjanik - mam otazku..

andula

Dobrý deň, tiež by som sa chcela spýtať, či sa dá liečiť akupunktúrou aj epilepsia alebo alergia. Ďakujem. Andulka

mjanik

doplňam autora knihy: Karel Lewit, Státní zdravotnícké nakladatelství,Praha 1966.Poctivo som ju niekoľko krát preštudoval a praktizoval-nuž študuj.

mjanik

zo stravovania KT asi nieje,najčastejšou príčinou sú špatne pracujúce nadobličky.V akupunktúre obličky a nadobličky berieme ako jeden orgán,s toho vyplýva preliečiť obličky.Váš priateľ,keď bude veľmi zle tiež rád vyhľadá akupunktúru.Reflexnou liečbou sa už nezaoberám,lebo bola málo účinna a aj jej okruh liečenia je malý,od nej som prešiel k akupunktúre,ktorá sa mi javí ako najúčinnejšia metóda a naviac vie liečiť aj také choroby,kde končia všetky známe liečby. Ak máš záujem oreflekčnú liečbu,choď do knižnice a požičaj si tam knihu"Manipulační léčba v rámci reflexní terápie"

pipinka

Pri vysokom tlaku asi nie je ziadna sprievodna choroba, skor by som povedala ze z nespraveho stravovania..Jedine co tam je, je asi trosku menej harmonicka funkcia obliciek..ale to neviem ci je pricina alebo uz nasledok toho tlaku..Očny tlak a pecen?No na akupunkturu nemam moznosti a nechcem to pre seba a "moj clovek"by v zivote akupunkturu nepodstupil..takze jedine ta reflexna..Ty s nou mas nejake skusenosti?Docitala som sa ze existuje aj reflexna t. na rukach..je rovnako "dobra" ako na nohach?Vedel by som si mi poradit, ktore body by som teda mala stimulovat pri tych problemoch ktore som napisala a ako casto a kolkokrat to treba robit?

mjanik

môžeš,ale je málo účinná,u vysokého tlaku treba zistiť základnú nemoc,ktorú KT doprevádza,očný tlak by mal byť spôsobený pečeňou-treba ju preliečiť-všetko najlepšie akupunktúrou