Rano ma pri umyvani zubov napina...keby len rano...

Liliane

To moze byt aj zo stresu, mala som presne taketo problemy v jednom tazkom obdobi mojho zivota, napinanie, k tomu nechutenstvo, schudla som vtedy 10kg.

Vivi1993

Mna zacalo napinat kazde rano pri cisteni zubov, nikdy predtym sa mi to nestavalo a o 2 tyzdne na to som zistila ze som v 4tt tehotenstva... uz neviem ako si mam tie zuby ocistit je to pre mna nocna mora, nevie mi dakto poradit? :D

len prawdu

hallo neda mi nereagovat...mna napina tiez,ale nie len pri umywani zubov.je to hocikedy pocas dna,napr.ked idem trosku rychlejsie po meste,tak ma napne,niekedy sa aj vyvrraćiam a raz som mal aj krw..mojim zabijakomn je kawa vs cigareta...kawu sice uz nepijem,ale fajcit sa prestat pokusam...newim co mi je...poznate to???

ebi77777

niečo so žalúdkom to môže byť, necítiš ako keby ti hlieny išli hore od žalúdka, mohol by to byť reflux? alebo to môžu byť zahlienené a zapálené mandle ;-)

ja12345

Aj mna strasne napina, a pritom vobec nepijem a ani nejem zle veci.
Kvoli tomu davivemu reflexi neviem ano spravit oral chlapovi, to uz je co povedat.
Neviete co sa s tym da robit? Je to hrozne. a napina ma furt, nielen rano

mellisa

peek- dosť oneskorene reaguješ. Keby dačo aj mňa napína pri umývaní zubov, najmä keď si kefku dám príliš ďaleko až k zadným zubom. Podráždi sa tým tá oblasť a automaticky sa vyvolá reflex akoby vracania. Anorektičky by o tom vedeli rozprávať :D