Antiac-Salcura (BA)

barka

ja som antiac zacala pouzivat pred mesiacom a nic sa zatial nijak vyrazne nezmenilo co vsak znamena, ze sa to ani nezhorsilo. zatial vytrvavam.
mam to na ramenach a je to riadna drina a potrebujem toho hektolitre.

bebe

zlu skusenost môže mať ten čo si myslí že ked si bude ANTIAC kombinovat s inými prípravkami tak mu to pomože alebo nesposobí alergiu. Telo si musi zvyknuť a nemôže nikto čakať že mu to za pár dní zaberie. Akne je dlhodobá zaležitosť ale radšej vydržat par mesiacov ako celý život chodiť s akne, moja rada. Mne osobne to pomaha a užívam ho už dobré 3 mesiace a nič iné ani kupovať nemienim

lusyl

koľko vám asi tak vydrží to väčšie balenie antiacu? a má niekto aj zlú skúsenosť s ním... myslím nejaká alergia alebo že sa mu to zhoršilo? ďakujem

renka

ahoj Bratislavcanka)) Ja uz tiez dlhsiu dobu zhanam Antiac ale maju ho iba v Lamaci pri hlavnom vchode do Tesca. Lekaren BACILLUS.

jurky

Inak sa da objednat aj na dobierku, ak mam niekto problem ist do tej lekarne, ja som si to tak objednavala. MAil je na tej stranke www.salcura.sk, aj Vam napisu, v ktorych lekarnach sa to da zohnat.

simba

jj, to vacsie stoji o polovicu menej ked si to preratas.. ale ja som na zaciatok kupila radsej malee, lebo predsalen.. keby to nevyslo.. tak 1200 Sk.. hmhm.

bratislavcanka:)

lolo,simba,dakujem vam velmi pekne,ste mooc zlati:)pomohli ste mi:)tak skusim ten lamac teda.a viac sa oplati asi to vacsie balenie ze?teda tych 100 ml,ako 50ml..nie?vdaka este raz,snad pomoze.pa pa a pekny den:)

simba

Ja som najprv skusala v Auparku, bo som si myslela, ze kde inde by to tak mohli mat ked nie tam.. ale teta na mna pozerala, akoby som spadla z Marsu a o Salcure v zivote nepocula.. Ja som tiez z Petrzky a poviem ti, ze uplne f poho sa do Lamacskeho Tesca dostanes za 20 minut, ak pojdes 91 pod most a tam na 37.. ta je tam za 10 minut. Ta lekaren je dolu pri zadnom vchode. Mne pomaha aj na jazvicky, aj ked fakt je, ze ich nemam nejake brutal. A nezabudni.. KAZDE rano aj vecer, najlepsie aj cez den.. aj ked to je samozrejme dooost problem :))