Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(

Príspevok v téme: Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(
jessika

Je to strasne nefer...pozeram si toto forum a vidim same strasne veci....Potraty...nechcene tehotenstva...zle vplyvi antikoncepcie...vsetko ma len same nevyhody...nic dobre neexistuje? preco prave zeny musia toto vsetko podstupovat??
Chlapi od nas chcu aby sme prali HAK a my si tym nicime svoje telo...
Ak by sme ju nebrali, chcu od nas potrat??..

Nehovorim ze su vsetci rovnaki, ale zakazdym to nici zdravie len nam...

Preco neexistuje nieco jednoduchsie??

Tento prispevok je plny zmatku a asi nie je velmi zrozumitelny ale som nestastna z antiky lebo po roku uzivania mi znicila zdravie:( Ale ako sa inak chranit:( ani gynekolog nam neporadi objektivne, lebo za predpisovanie antiky ma proviziu...
TAK KTO NAM ZOSTAL?!

ruzena

Neviem či sa mám pousmiať alebo zaplakať, samozrejme HAK má nevýhody a obsahuje chémiu, ale ja ju užívam, pretože ja som sa tak rozhodla, alebo sme sa tak rozhodli spolu so svojím priateľom. Užívam ju pravidelne už asi 3 a pol rok, nepocitujem žiadne vedľajšie účinky, a pre mňa je to ten najjednoduchší spôsob ochrany.
Jessica neviem či ti zničila zdravie HAK, alebo svoje rozhodnutie brať ju. Pretože nikto ťa nútiť nemôže, ak sama nechceš, to znamená ani žiadny chlap. (mimochodom ešte stále nevieme ako ti zničila zdravie, ani či ťa vlastne naozaj niekto prinútil brať HAK) . Ružena 25r.

xxewrew

ja ti nieco poviem. keby sex bol z lasky a nie len pre prijemne pocity, keby sex bol az po svatbe alebo az vtedy keby sa partneri naozaj dobre poznali a chceli by spolu zit, potom by nemusela existovat ziadna antikoncepcia ani potraty. ale chtivost a honba za prijemnymi pocitmi nici vsetko zive.

mbe

navod...len tak dalej:-)toto nie je jedina tema, do ktorej sa ´´den´´ aktivne zapaja a v ktorej do nekonecna omiela o super hudakovi...miestami sa to veeelmi tazko cita...:-)
jessika...len jedna otazocka...Co ta drzi pri chlapovi, ktory ta ´´nuti´´ brat hak, prip. ist na potrat?

den

pisala som o inom vedecky podlozenom, co rozoberam , si to zle polepil tie myslienky.Skoda stracat cas, nebudem sa tu hadat, lebo to nema vyznam.kazdy mame iny pohlad na zivot a tak to bude do konca..casom sa veci ukazu v pravom svetle aj co bolo napisane, aj co nie.kracaj tak, ako si myslis, snad to bude dobra cesta.Pekny vecer.

navod

len jedna vec - nie je cas :-)
neviem, co je vedecky podlozene na tvojich nazoroch - p. Boh ti pomoze a dodrzuj prikazania - co je uz len na tomto vedecky podlozene???? nevies? :-)))

den

Snad som to zle napisala,nemyslela som, ze len moje nazory su tie naj, tak som to nemyslela...."posudenie nechaj na mna", o mojich myslienkach...teda co si myslim a
tak to citim, ze je to spravne z mojho pohladu,teda subjektivny moj pohlad o hodnote, ostatni to mozu a nemusia prijat, podla mna je to nie nulova vypovedacia hodnota, pretoze zbieram info z hodnotnych knih a od hodnotnych ludi...asi tak pre jednoduchost ako som to myslela, cize moj nazor je, ze je to hodnotne chranit zivot a zdravie, ci nie?takze pre to.
A obmedzeny pohlad je ze nechces vidiet nic ine, len to ze svet sa toci kolo teba a nazory inych hoc su pokrokove, vedecky podlozene a overene a ty nimi nezijes, povazujes prinajmensom za hlupe a smiesne a kazes mi neprispievat....a ak si uz 26 rocny, tak neobvinis niekoho, ako si to ty urobil. To sa proste nerobi a pride mi to detske.Chcel si ma lutovat, ze nemam pohlavny zivot, tak toto je nevyzrete podla mna, lebo nevyjadrim sa o osobe, o kt. nic neviem. a aj keby som nemala, teba je do toho nic.Lebo to ze ci zijes abo nezijes sexualne, je kazdeho osobna vec.Mozno je to tvoja priorita a to momentalne povazujes za dajdolezitejsie.Niekedy mam pocit, ze na nic ine tu snad ludia ani nemyslia, moj subjkt.nazor.

nety

pozri jessika nie kazdy chlap je taky ze by zenu nutil brat take veci,neviem mozno ty si sa s takymi stretla ale su aj baby,ktorym to nevadi ze si nicia zdravie a beru to ako lentilky a nemaju ziadnu zodpovednost, HAK naozaj neodporucam, doktorka mi povedala ze je to velmi skodliva vec a neodporuca to

ceitlin

((((: to bolo dobre -navod- pocuj jessika to co mas za chlapa ked ta nuti brat hak? kasli nanho, toto prave to ci chces brat alebo nie by malo byt na tebe. Inak mam zaujimavu prihodu bola som si predpisat hak a bola tam dievcina takisto s tym ako ja. No a doktorka sa pytala na prevenciu ze ci fajci, a ona odvetila ze tak 10 cigar. denne a doktorka ze ako je to mozne? a ona ze uz fajcila este predtym tak ju musela ubezpecit ze prestane fajcit ak nechce aby s hakom prestala. Ked odchadzala popri mne este som ju zacula ako vravi a klepe sa - to bude tazke skoncit s fajcenim. No dievca asi toto necita - no ak nechce skoncit smrtou ako niektore dievcata alebo nechce mat trombozu,tak nech si t premysli. PS- pochybujem ze prestane fajcit. Inak jesika ty sa nenut do nicoho co nechces, mas ine moznosti okrem hak, staci sa poobzerat okolo seba, brat ohlad co trapi teba a nie tvojho mileho.