nezvyčajný výtok

Príspevok v téme: nezvyčajný výtok
elaaaaaaaa

pred cca 2 týždňami mi skončila menštruácia, zvyčajná, nič výnimočné. predvčerom som ale mala slabý hnedý výtok. včera menej a dnes ráno aj mierne krvavý. nemám bolesti, ani žiadne iné zdravotné problémy, ale aj tak sa bojím, čím to je spôsobené a čo to znamená. mám 20 a menzes mávam už pekných pár rokov viacmenej pravidelne, a toto sa mi ešte nestalo... viete mi poradiť? :( (ospravedlňujem sa, že som to založila 2x, ale predtým som to zabudla zaradiť medzi "ženské ochorenia")

jancecka

ahojte holky, robievate si výplachy? prosím povedzte ako na to? chcela by som začať, doteraz som si nerobila no neviem ako na to, dakujem

lagunasa

ahoj.
ajja ma pravdu. chod k doktorovi. z mojej skusenosti to moze byt hocico. aj z nervou to moze byt. ak si mala predcasom nejakys vacsi stres tak kludne aj to. a vobec to nie je ze dva dni mas a den nie, mas to stale len to obcas vytecie a obcas nie. a inac, podla mna ovulaciu maju zeny kazdy mesiac, ci nie?

ajja

Môže to byť prechladnutie, zapal. Do kelu baby predsa od počítača vám nik nemôže zodpovedne poradiť. Od nás to môžu byť len dohady. Nezahrávajte sa. Choďte ku gynekológovi a budete mať istotu.

ojoja

ahoj mne sa tiez nieco take deje teraz uz 6dni mi tam dole vyteka nejaky cudny vytok ma takmer ciernu farbu trosku bol jeden den krvavy no zase je takmer cierny...neviem co to moze byt nikdy som to nezazila mam to 2dni potom den nic a zase jeden dva dni a zase nic teraz mi to znova zacalo po dnovej pauze no neviem ...preco a co to je...co sa mi to deje...hmmm nevie mi niekto tiez poradit???hmmm hadam aj ukludnit???ovulacie som niekedy mala ale toto je ozaj zvlastne...vieje to ani hlienove...take spinenie ciernekrv... :(

answer

ELAAAAAAAAAA,PRAVDEPODOBNE MAS OVULACIU A TAKY VYTOK SA PRI OVULACII MOZE VYSKYTNUT AJ KRVAVY A MOZE TRVAT AJ 5 DNI AKO DALSIA MENSTRUACIA. AJ MNE SA TO ROBILO VYSE 2 ROKOV,POTOM SKORO ROK NIE A TERAZ OBCAS TIEZ.