Ako zvacsit oci?

usiko

presne tak, ak do vnutorneho kutika das biely tien alebo bielu ceruzku, oramujes oci zvonka bielou ceruzkou, pouzijes kliestiky na mihalnice a vytocis ich do vonka, a este jedna vec- cierna alebo vel i tmava ceruzka je pri malych ociach tabu....

odpoved

skus pouzit kliestiky na riasy... zarucene ich budes mat vacsie a ked si k tomu pridas predlzujucu spiralu a ceruzkou si namalujes linku na horne viecko, tak sa potom mozes pysit so svojimi ockami vsade kade pojdes =)

mirka 23

Oko vyzerá väčšie, ak si namaľovaná, či už kontúrkami, alebo tieňmi, ak to zvládaš. A veľa urobí aj dobrá špirála (Max Factor alebo Loreal).

jancecka

ja si oči zväčšujem tieňom, ktorý si vytieňujem do vonkajšieho kútika oka smerom von, tmavšou ceruzkou vo vonkajšom kútiku oka,kreslím si ju hore aj dole a trošku rozmažem a do vnútorného kútika si dávam tú spomínanú bielu ceruzku. A špirálu sa snažím nanášať tiež smerom do vonkajšieho kútika oka nie kolmo hore :D

milinka.

Oci zvacsis tak, ze si na spodne viecko dovnutra nakreslis bielou ceruzkou linku + navyse to aj rozjasni pohlad. Vsimla som si, ze takto zvacsuju oci napr. aj Adele Banasovej, tak skus pohladat nejake to foto a mozes sa inspirovat.