rychla pomoc pls

jajka

odbornici na zdravu stravu práveze nic také netvrdia. odborník by ti povedal jedz patkrat sestkrat denne v malych porciach lahko strávitelné a vyzivne jedla.

vlocka

To nemyslis vazne! o piatej? a to potom az do noci nic? no ja by som umrela od hladu! Nech si odbornici na zdravu stravu vravia co chcu, kedy sa uz nema jest a podobne...ja myslim ze je to cele na hlavu. clovek ma jest kedy chce a co chce a mat dostatok pohybu a nesediet na riti. a nie strazit ako cvok kazdu kaloriu a pozerat pri tom na hodinky.

jajka

ja som zjedla vcera o polnoci rozok s acidkom a som tu. a vôbec nie som tučná. neviem načo sa týrate. jedzte normálne, kto má čítať takéto somariny.

sharon_23

Precitaj si prispevok "chudnutie - pomaly ale isto" a nebudes sa musiet takto trapit.. odporucam precitat to cele, i ked je to trochu dlhe... drzim palce a netyraj sa!!! takto sa len znicis

betka20

ak sa budes k sebe spravat tak ako sa spravas tak nebudes chudnut ale priberat.... ak zacnes byt k sebe tolerantnejsia a verit si ovela ryhclesie a lahsie schudnes