som na dne už nemám nijaké vlasy pomoc

Príspevok v téme: som na dne už nemám nijaké vlasy pomoc
valsy

ahojte. mám len 16 ja som mavala dlhé vlnité a huste vlasy... a teraz začali mi strašne vypadávať.. strašne ich mám riedučke.. ich chytim len tak do ruky každý ked ma stretne že čo mám z vlasmi prosim pomožte čo mi je može to byť aj z antiky ale prečo mi to robí už aj teraz beriem novinette a beriem ... aj euthyrox kedže som chorá na štitnu žlazu... dakujem

vsevedka

Keďže berieš euthyrox, predpokladám že chodíš pravidelne na kontroy na endokrinológiu.Nabudúce tam povedz o svojom probléme s padaním vlasov, prípadne aj u gynekológa. Pi 2-3 týždne žihľavový čaj, kúp si šampón fitoval plus, aj lotion ale hlavne tablety fitoval, ktoré obsahujú potrebné aminokyseliny, vit. a minerály podporujúce zdravý rast vlasov. A používaj 1x denne klasické panthenol tablety /1 tabl.cmúľať, nehrýzť!/Kúp si aj panhenol penu, nastriekaj na vlasy ku korienkom, dobre vmasíruj a nechaj čím dlhšie pôsobiť, potom jemne zmy šampónom a vodou./môžeš praktizovať vždy pred bežným umývaním vlasov/. Ako vlasové tonikum-lotion použi buď horeuvedený z Fitovalu, alebo Capilan B, aj ten je dobrý. A pre všetkých, ktorý majú problémy s padaním vlasov: Riešte svoje problémy odborne, pýtajte sa na trichologickú ambulanciu /ľudovo vlasová poradňa/, u nás je trebárs vo fakultnej nemocnici na kožnom, myslím mala by vo väčších mestách byť.Tam vám môžu odobrať niekoľko vašich vlasov a dať na rozbor, nariadia tiež iné doplňujúce vyšetrenia a krvné odbery.Janovi tu tiež doporučujem konzultáciu, ohľadne holého miesta na hlave po vytrhnutí vlasov pri nehode.

ema123

Jan, to bude závisieť od toho, či ti v tom mieste zostali vlasové korienky. Skús hľadať na nete, či sa robí nejaké vyšetrenie, kde by to mohli zistiť. Ak tam korienky nie sú, tak pomôže len transplantácia vlasov.

jan

Ahoj potreboval by som poradit ohladom nehody pri ktorej mi boli vytrhnute vlasy a ostalo mi miesto bez vlasov.Chcel by som vediet ci tie vlasy dorastu naspet ak ano tak za aku dobu.dakujem

vlasy

to naozaj to som ani nevedela že to môže byť niečo také a ako ešte zistim .. že mám niečo s nadobličkami .. sice ja beriem denne 2 tabletky na stitnu a antikoncepciu ale nizkohormon.... :) mám isť aj doktorke??

PharmRamon

Potom máš to vypadávanie vlasov z niečoho iného, pýtal som sa ťa to preto lebo je to nežiadúci účinok.
Ostáva len to ochorenie štíznej žľazy, alebo hypotalomo hypofízneho systému alebo máš niečo z nadobličkami...

vlasy

ahoj ano mala som akne.. a použivala som zinerit... a fulcidin .. masticku a vyliečilo mi to :) treba isť ku kožnému... a ten stanový liečbu... ja som tam chodila ale rok.. čo mi iné mastičky.. nesadli.. čo mi to nepomáhalo ale našli sme spolu aj s doktorkou liek ktorý mi pomohol takže ak sa nepodarí na prvý krát tak .. potom neskor.. ale zinerit to je taká vodička to pomohlo každéému.. zatiaľ... a predáva sa to v lekárni... a aj fulcidyn.. to je antibakterialna mastička-..

sany

Ak mozem poradit, ja som pri vypadavani vlasov uzivala denne na lahke vmasirovanie do pokozky normalne Vlasovu vodu Zihlavovu, ked som ju minula, potom pre zmenu Lopuchovu.Obe stoja cca 31 Sk, treba si ich do pokozky vlasov vmasirovavat denne , spravit do vlasov zo 20 mokrych fliackov a prstami zlahka masirovat pokozku.Vlasy od nich nezmastneju, vodicka uschne, a normalne si spravis uces, ako inokedy..Treba aplikovat aspon 3 mesiace, urcite to pomoze.A pritom ako doplnkovu " liecbu" som uzivala denne 1 tabl. Revalid" ale potom som zistila, ze su aj lacnejsie a rovnako ucinne tabl. v lekarni a volaju sa REGHAAR. Kedze mne vzdy boli tazke na zaludok, pre obsah zinku, uzivala som ich vzdy sucasne s jedlom pri ranajkach.Mne tato kura /aspon 3 mesacna/ vzdy pomohla, kedze moj organizmus reaguje na stresy ci velke starosti padanim vlasov.. Vlasy sa spamatali, prestali padat, dokonca vzdy sa objavili nove kratucke vlasy pomedzi moje preriedene...

iveta

To padanie vlasov máš určite zo štítnej žľazy. Treba ís k obvodnej lekárke a tá ti určí k akému špecialistovi máš navštíviť. Ale určite to nenechaj len tak. Si ešte mladá a čakanie ti nepomôže.
Ale ak ťa to trošku upokojí aj mne veľmi padajú vlasy. A v poslednej dobe viditeľne zredli. Paradoxne, teba posielam k lekárke a sama nejdem. Skúšala som rôzne vitamíny a vodičky, ale to sú len reklamné ťahy, ktoré nezberajú. Skutočne pomôže len lekár. Držím palce.