striptíz

taamaaraa

neboj, tvoj priatel bude nadseny. ja som tanecne drevo, mala som nervy ze sa mi zacne smiat...ale napriek tomu som sa odhodlala prekvapit ho striptizom.
dala som si 2 frtanov ;), vybrala hudbu a poctivo si to nacvicila cez den.priatel bol totalne v soku, vravel ze som bola ako profesionalka...taketo komplimenty ma povzbudili a odvtedy mu robievam z casu na cas striptiz.
inak odporucam kupit si nohavicky, co sa naboku zavezuju, lebo sa sikovne daju vyzliect;)
drzim palce!

baška :)

taktiež suhlasím s babami! : urobte si pekný večer, trošku vínka alebo nejaké jahôdky a ... proste romantika a potom ked to na vás príde, tak ... uvidíš- nebudeš mať problém.
A ak to na teba náhodou príde..Skus si to premyslieť dopredu- ešte pred milovaním zapni tichučko hudbu, dajme tomu ako 3 pesničku daj niečo čo by sa ti páčilo a na čo by sa ti dobre vlnilo (na ktorú pesničku to nastavíš, to záleží od dĺžky vašej predohry) a môžeš zhasnuť svetlá.... alebo nechaj zavietenú maličku lampičku aby videl na začiatku aspoň tvoje obrysy... a nezabudaj, že pre chlapov je ženské telo niečo "waw" a kedže je to tvoj partner, tak nemáš mať pred čím strach :)
držím ti strašne palce... PA :)

secretkaa

hej, presne tak ako vravi DESmodka. Moj priatel tiez strasne chcel aby som to skusila, no ja som sa hanbila. Potom som len tak velmi opatrne, pomalicky zacala, v podstate som sa len obycajne pred nim vyzliekla:) velmi sa mu to pacilo

DESmodka

nemas sa coho obavat, spravte si pekny vecer, vinko, sviecky a tak... a ked uz budete troska povolnejsi tak zacni, uvidis ze sa mu to bude pacit a nemusis byt ziadna profesionalka...