Liecba anorexie..

andrea000

Dobrý deň, prosím Vás aby ste venovali chvíľku svojho času vyplneniu tohto krátkeho dotazníka, budem Vám vďačná. Ďakujem. :)

docs.google.com

andrea000

Prosím o vyplnenie môjho krátkeho dotazníka, kvôli školskej práci. Veľmi mi tým pomôžete ak tomu venujete chvíľku svojho času. Ďakujem. :)

www.survio.com

Gima

Ked máš niečo so žaludkom, tak viem, že hladinu kyselin v žaludku upravuje acidofilné mlieko. Mliečne výrobky ako syr, jogurt, kozie mlieko tiež prospievajú. Psylium zasa pôsobí lahke vyprázdnenie. Ináč stačí jesť 3 hlavné jedlá počas dňa. Medzitým niečo lahke. Čokoláda a veľmi korenisté jedlá môžu vyvolávať pálenie záhy. Mne osobne pomáhali v čase, ked telo odmieta tuhu stravu sušené ovocie, jablká, sušene slivky, datle, orechy, mungo. Jogurtové nápoje sú super a tiež pstruh alebo rajčinový šalat s cibulou alebo uhorkovy šalat. Dobry je aj melonový džus, ktorý možeš urobiť aj doma.

zdenka6

Si dobrá že chceš ísť dobrovoľne na takéto liečenie,väčšina báb ktoré majú anorexie si to priznať nechú

zuse

Dobrý deň, v rámci mojej bakalárskej práce hľadám výskumný súbor ľudí, kt. trpia PPP. Ide o vyplnenie dvoch dotazníkov, kt. sú samozrejme anonymné a údaje budú použité iba na účely bakalárskej práce. Ak by niekto mal záujem a čas vyplniť tieto dotazníky a pomôcť mi, prosím kontaktujte ma na semianova17@gmail.com. ďakujem