Pretiahnuta predkozka za zalud

10293847

Ahojte za chvíľu mám 14 a stále mi nejde pretiahnuť predkožka cez žaluď. V klude max do pól a pri erekci tak do štvrtky. Mám s tým ísť k dok. alebo sa to dá napraviť aj doma ? Ďakujem

samuel453

To čo ti vidíš na žaludi po odkrytí predkožky nie je semeno ale smagma (Tvorí sa pri nedostatočnej hygiene) Nemusíš sa báť stačí to len umyť

jjjjkksbdhdu

zdravim prosim vas poradte mi ako nato mam ist .mam penis 16 cm.mam 15 rokou nahle ako sami postavi stale nejde dole predkožka .ked je penis v klidnom stave dam si ju dole aj sam. ako nahle sa postavi hned to boli velka bolest toje prosim poradte mi co mam robyt .normalne si chcem uzit sex ako kaZdy chalan nemozem lebo sa neda ....prosim poradte mi..

BohusBilly

Dobrý deň prajem mám 14 rokov a neviem ako si stiahnuť predkožku, veľmi sa bojím toho + mám ho veľmi maly keď mi stojí meria asi 10 cm.
Prosím poraďte mi, prosím!!!!.. ĎAKUJEM

pitbull42

mam predkozku stale stiahnutu aj ked mam boxerkky alebo spim.zaciatok zalud citlivy teraz pohoda moze sa suchat o latku o cokolvek neboli to.

PeterKk

Ahojte, ja ju mam stiahnutu za zalud aj v kludnom stave, kedze mam taky penis, ze aj v klude mam odokryty takmer cely zalud. Je to uplne v pohode, nejak specialne to nevnimam :)

Ricky

Zdravim. Ja si predkozku v pohode stiahnem za zalud v kuldnom stave.. No hned ako si ju stiahnem zacne sa mi zvacsovat a dost to boli no je to take 3-5 mintutove ptm sa to ukludni penis sa zmensi predkozka je furt za zaludov,ale po nekakej dlhsej dobe sa mi vrati zas spat. Co mam robit aby mi furt ostala stiahnuta? .
Diki za radu.