otehotnieť?

Príspevok v téme: otehotnieť?
maminka

Mám 30 rokov a zatiaľ som nenašla toho správneho, trošku sa obávam, či aj niekedy nájdem...čas plynie veľmi rýchlo a moje biologické hodiny tykajú. Milujem deti (ajs nimi pracujem) a niekedy rozmýšľam nad tým, aké by to bolo byť slobodnou matkou. Čo by ste robili vy v mojom prípade???

liana

aj ja mám 30 a ešte som nenašla toho pravého a tiež mulujem deti. ešte by som aj tak počkala, láska môže prisť aj po 30-tke, ten pravý by Ti vedel pomôcť, podporiť ťa a nebola by si na to sama. slobodnou matkou môžeš byť aj za rok za dva...

inuška

No neviem, slobodná mamina, to si neviem ani predstaviť. Je pravda,ak sa na to cítiš, klobúk dole. Ale povedzme si úprimne, dieťa potrebuje maminu, ale aj TATINA. Možno ani sa nenazdáš a postretneš muža svojích snov a otca svojích detičiek, bude všetko ok.Držím palce.

navod

... sa tu ponukate chlapi ako na trhu... nemate hanby??? :D a ty, ked chces babätko, tak chod len pekne do centra asistovanej reprodukcie a nechaj sa oplodnit, kde je problem? si asi neschopna, ked si si nevedela doteraz najst poriadneho chlapa !

slunco

urcite treba najst toho spravneho.Verim,ze je niekde blizko,len ty ho nechces vidiet.myslim,ze je dolezite mat pri sebe niekoho, o koho sa mozes opriet aj s babatkom.v urcitom veku je tazke hladat si partnera,otca svojich deti, lebo mame iny rozum a chlap je bude zenaty alebo rozvedeny s detmi..vydrz ahladaj toho spravneho otca svojich deti. Otec je dolezity v zivote dietata {ak mas pocit,ze ty chlapa nepotrebujes}

jaja

Ja rozmyslam podobne, tiez som este nenasla toho praveho. (Mam 27) Je okolo mna dost chlapov, ale s hocikym si zacat, len preto aby som s niekym bola, nepotrebujem. Ja na tom nevidim nic zle byt slobodna mamicka, i ked to nie je jednoduche. Uz aj spolocnost si myslim, ze sa nad tym tolko nepozastavuje ako v minulosti.