Liposukcia stehien a zadku

Príspevok v téme: Liposukcia stehien a zadku
jooojinka

Čaute, čaute všetky tie ktoré majú postavu do tvaru huršky (čize hore nič a dole všetko). Ja som došla až do takého extrému , že hore mám iba kosti a to doslova. Keď sa snažím tam hore pribrať tak priberám iba dole a ked sa snažím schudnúť či už nejakým cvičením na zadok a stehná tak chudnem najskôr hore. Určite to poznáte milé hruštičky.
Takže po dlhšom uvažovaní som sa rozhodla že pôjdem na liposukciu. Som z BA a mám 20 rokov. Takže túto tému som založila aby sme si vymienali rady čo sa týka liposukcie, či je to dobré rozhodnutie, kde sa dá urobiť a koľko stojí.....Teda všetky otázky týkajúce sa tejto tém.

Rara1

Ahoj, na klinike Yes Visage v Bratislave ponúkajú laserovú liposukciu SlimLipo. Je to na stehná i brucho. Hovoria, že to nebolí a nie je tak invazívne. Nie sú vraj po nej ani modriny. Uvažujem o nej, pretože po deťoch už nemám tak peknú postavu ako predtým. A myslím, že je lepšie to riešiť týmto spôsobom než sa nejako trápiť.

Rara1

Ahojte, na klinike Yes Visage v Bratislave ponúkajú laserovú liposukciu SlimLipo. Je to na stehná i brucho. Hovoria, že to nebolí a nie je tak invazívne. Nie sú vraj po nej ani modriny. Uvažujem o nej, pretože po deťoch už nemám tak peknú postavu ako predtým. A myslím, že je lepšie to riešiť týmto spôsobom než sa nejako trápiť.

Mudr Ketrin

ahojte,
ja som nasla aj nejake obrazky liposukcie zadku...chcem si dat urobit prsia, a tak nachadzam aj dalsie zlepsovania tela a ked uz to mam tak sa s tym podelim

ZADOK

www.flickr.com

Mudr Ketrin

ahojte,
ja som nasla aj nejake obrazky liposukcie zadku...chcem si dat urobit prsia, a tak nachadzam aj dalsie zlepsovania tela a ked uz to mam tak sa s tym podelim

ZADOK

www.flickr.com

kiarusenka1

jooojinka ja mam 19a hnevaju ma stehna .. schudla som uz aj 15 kg a stehna mam stale , behanie nepomaha, bicyklovanie tiez ..kaslem na to ..idem na kontultaciu a idem do toho

slnecnica24

noo podla mna je liposukcia somarina.. moj priatel robi v nemocnici a robia aj liposukcie ale velmi to nepomaha... aspon co ja viem aj v telke davali raz dokument o tom ale zeby som videla na tej babe nejaku vyraznu zmenu pred a po tak to nie... ale mozno tebe to pomoze ak chces mozem sa priatela opytat na cenu a ci to pomaha a dam ti vediet oki?