Kožná infekcia

Príspevok v téme: Kožná infekcia
robo124

Dobrý deň, už nejaký ten rok ma trápi kožná infekcia, ktorá sa vyskytuje na tvári v kožných záhyboch- pod perami, okolo nosa, v obočí. Kožná mi predpísala Imacort a povedala, že sa toho nezbavím a že je to spôsobené z jedla. Imacort pomáha iba chvilkovo a zachvílu to mam znova. Páli to ako šlak a zaujímalo by ma či sa toho naozaj nedá zbaviť, ďakujem!

Mix

Mam seberoicku dermatitidu...lekar mi tiez predpisal nejake maste obsahujuce steroidy co som odmietol brat...rozhodol som sa pre alternativnu liecbu a vysledok sa dostavil...po cca 5mesiacoch mam minimalne problemy oproti minulosti a zlepsenie je minimalne 70%...

svetlana6

ak by to bola seberoicka dermatitida, ako tvrdi leleka (priznaky zodpovedaju), tu mam aj ja (vlastne okolo celych pier az po nos) mam ale miernejsiu formu, raz je to vidiet viac inokedy menej. tiez som na to dostala maste (myslim ze elocom?), ktore pomahaju docasne. ale pouzivam na tvar krem od Biodermy Sensibio DS (ktory je urceny na takuto plet). pouzivam ho pravidelne uz asi dva roky (rano a vecer)a odvtedy sa mi to tak upravilo, ze ziadne maste od koznej na to uz pouzivat nemusim :)

leleka

to je seboroicka dermatitida, liecba je dlhodoba, niekedy treba telo preliecit celkovymi antimykotikami, ak je to rozsiahle.

majkaM

mne sa toto tvorí hlavne v zime a na jar ...nikto nevie z coho to presne vznika (môže byt jedlo, pocasie, kozmetika...) mne predpisala kožna Canesten krem a pomohol