PRSIA EXTRA +

Príspevok v téme: PRSIA EXTRA +
tachyon technology pharm.

Novovyvinutý prípravok overený v moderných salónoch krásy pre trvalé zväčšenie prsníkov - od 18 rokov bez obmedzenia veku.

Fytohormóny angelica sinensis, wild yam, black cohosh, fenugreek, damiana a ďalšie látky, pôsobiace ako prírodná náhrada estrogénov, stimulujú organizmus ženy k vytváraniu tkaniva prsnej žľazy a majú za následok rast pŕs. Na rozdiel od klasickej hormonálnej terapie pôsobí zároveň pri prevencii výskytu nádorov závislých od hladiny estrogénov (nádory prsníkov, vaječníkov).

U vybranej vzorky klientiek došlo k zväčšeniu o 1 číslo pri aplikovaní 1 až 2 balení a zároveň došlo k zníženiu menštruačných bolestí.

- trvalé zväčšenie pŕs
- odburávanie tukového tkaniva a redukcia hmotnosti
- zvýraznenie ženského charakteru postavy
- pôsobí proti akné a tvorbe vyrážok na tvári
- zmiernenie menštruačných bolestí a úprava nepravidelného menštruačného cyklu
- prírodná náhrada klasickej hormonálnej terapie (klimaktérium)
- efektívne pôsobí proti osteoporóze
- zachovanie mladistvého vzhľadu
- priaznivé účinky na psychiku

breza

Ja nejdem na žiadnu plastiku. Dať sa rezať a potom mať iba s tým problémy, ked otehotniem. Na všelijaké drahé tabletky tiež nemám.Hľadám niečo prírodné.

lelek

ziadne, lepsie by si bola urobila, keby si investovala do silikonov. A co sa mna tyka, setrim si na zmensenie, mam ich priserne velke.

žiadne

Ja som využívala všetký druhy tabletiek na rast prs a mne nič nezabralo, len som mala o pár tisíc menej t.j. cca 50 000,- Sk (nakoľko sa vždy odporúča veľká množstvo. A ešte aby som nezabudla - v jednej veci zabrali - vyvolali túžbu po sexe.

žiadne

Ja som využívala všetký druhy tabletiek na rast prs a mne nič nezabralo, len som mala o pár tisíc menej t.j. cca 50 000,- Sk (nakoľko sa vždy odporúča veľká množstvo)

macka.5

Ahojte, mate niekto skusenosti s vyrobkom Prsia extra alebo Prsia extra+linia. Su to tablety.Poradte niekto prosim.Su vhodne aj ked mam 22r.?